Ροντινέι: «Τον Θρύλο θα τον σέβεστε»

Ροντινέι

i

Ροντινέι/©Intime

Ροντινέι: «Τον Θρύλο θα τον σέβεστε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:06 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 19.02.2024

O Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού, Ροντινέι έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media μετά το «διπλό» των Πειραιωτών στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και «κλειδώνοντας» τον αντίπαλό του έφυγε θριαμβευτής από την Τούμπας, καθώς επικράτησε με 4-1 του ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Stoximan Super League

Μετά από το το «τρίποντο» η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπήκε δυνατά στην κούρσα της διεκδίκησης του τίτλου. Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 47 βαθμούς και είναι στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με 51 βαθμούς, όσους έχει κι ο Παναθηναϊκός.

Ο Ροντινέι, ο οποίος ήταν σε μεγάλα κέφια στο ματς με τον ΠΑΟΚ και βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στη νίκη, έστειλε το μήνυμά του κάνοντας ένα ποστ στα social media.

Μεντιλίμπαρ: «Θέλω να πείσω τους παίκτες μου ότι έχουν δυνατότητες, είμαι εδώ για να εφαρμόσω τις ιδέες μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:12 - 19.02.2024

Μεντιλίμπαρ: «Θέλω να πείσω τους παίκτες μου ότι έχουν δυνατότητες, είμαι εδώ για να εφαρμόσω τις ιδέες μου»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι θέλει να πείσει τους παίκτες του ότι έχουν δυνατότητες, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι έχει έρθει στους «ερυθρόλευκους» για να εφαρμόσει τις ιδέες του.

«Τον Θρύλο θα τον σέβεστε. Εξαιρετικό παιχνίδι παιδιά. Ας συνεχίσουμε…», έγραψε συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού στο instagram. 

Η ανάρτηση του Ροντινέι: 

🔴Κυπελλούχος στην Κρήτη και... δυναμίτης στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, στο εκπληκτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ!