Καλύτερος προπονητής στη Ρωσία ξανά ο Ίβιτς
i

© premierliga.ru

Καλύτερος προπονητής στη Ρωσία ξανά ο Ίβιτς

Sportal newsroom 19:50 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:27 - 14.10.2023

Ο Βλάνταν Ίβιτς υπερασπίστηκε τον τίτλου του, αφού αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στο ρωσικό πρωτάθλημα για δεύτερη διαδοχική φορά.

Η Κράσνονταρ πλήρωσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Βλάνταν Ίβιτς. Και η επένδυση της ρωσικής ομάδας απέδωσε καρπούς σε χρόνο ρεκόρ, με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να γνωρίζει καθολική αναγνώριση από όλους στη Ρωσία, ενώ έχει αρχίσει να μαζεύει και ατομικούς τίτλους.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος προπονητής του ρωσικού πρωταθλήματος δύο συνεχόμενες φορές. Η Κράσνονταρ είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα μετά την 11η αγωνιστική, ενώ είναι η μοναδική ομάδα στη ρωσική Premier League χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, έχοντας δεχθεί και τα λιγότερα γκολ. Και ο Σέρβος που βρίσκεται στο τιμόνι των «ταύρων» και τους οδηγεί σε μία φανταστική πορεία βραβεύτηκε για ακόμη μία φορά για τα επιτεύγματα του.

Όλα όσα έχει πετύχει ήταν αρκετά για την κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από πρώην άσους να ανακηρύξει τον Σέρβο τον καλύτερο προπονητή του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις ψήφους των παλαίμαχων παικτών, είχε και την υποστήριξη των φιλάθλων και των δημοσιογράφων.

Ο Βλάνταν Ίβιτς στην προπονητική του καριέρα έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, δύο πρωταθλήματα και δύο Super Cup με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και φέτος σκοπεύει να κάνει προσθήκες στην τροπαιοθήκη του.