Νέες εξελίξεις με την καταδίκη του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 99 μαστιγώματα – Τι λέει η πρεσβεία του Ιράν

Ο Ρονάλντο με τη Φατμεχ

i

© Twitter

Νέες εξελίξεις με την καταδίκη του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα 99 μαστιγώματα – Τι λέει η πρεσβεία του Ιράν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:33 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 13.10.2023

Η πρεσβεία του Ιράν πήρε θέση για το περιστατικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την ζωγράφο, Φατιμέ Χαμινί, τονίζοντας πως ουδέποτε δεν καταδικάστηκε ο παίκτης σε ποινή 99 μαστιγωμάτων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής στις αραβικές χώρες - και όχι μόνο - με αφορμή την επίσκεψή του στην Τεχεράνη για να παίξει με την Περσέπολις, στο Champions League της Ασίας. Πιο αναλυτικά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε τον περίμενε η φημισμένη Ιρανή ζωγράφος Φατιμέ Χαμινί, για να του παραδώσει δύο πορτρέτα του.

Ο ίδιος ήταν πολύ χαρούμενος με την κίνηση αυτή της νεαρής καλλιτέχνιδος και έσπευσε να την φιλήσει στο μάγουλο. Όμως αυτό που δεν γνώριζε είναι πως μία τέτοια αθώα πράξη δεν ήταν αποδεκτή από τους Ιρανούς, οι οποίο τα «έχωσαν» με τον πιο άσχημο τρόπο στον Πορτογάλο σταρ. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο άσος της Αλ Νασρ καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα από την δικαιοσύνη της χώρας. 

Ωστόσο, η πρεσβεία του Ιράν στην Ισπανία έσπευσε να διαψεύσει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητα, τονίζοντας πως ουδέποτε δεν επιβλήθηκε τέτοια ποινή στον έμπειρο επιθετικό. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι: 

«Αρνούμαστε κατηγορηματικά την έκδοση οποιασδήποτε δικαστικής απόφασης εναντίον οποιουδήποτε διεθνούς αθλητή στο Ιράν. Είναι ανησυχητικό ότι η δημοσίευση τέτοιων αβάσιμων ειδήσεων θα μπορούσε να επισκιάσει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου κατά του καταπιεσμένου παλαιστινιακού έθνους.

Παίκτης του Πανσερραϊκού μίλησε για το παρελθόν του στην Αλ Νασρ και τη συνύπαρξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:10 - 11.10.2023

Παίκτης του Πανσερραϊκού μίλησε για το παρελθόν του στην Αλ Νασρ και τη συνύπαρξη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Πανσερραϊκού, ο Γιαλολιντίν Μασαρίποφ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίον υπήρξαν συμπαίκτες στην Αλ Νασρ.

 Να σημειωθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε στο Ιράν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου για να παίξει σε επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου και έτυχε μεγάλης υποδοχής από τον κόσμο και τις αρχές. Η ειλικρινής και ανθρώπινη συνάντησή του με τη Φατμέχ Χαμάμι επαίνεσε και θαυμάστηκε τόσο από τον λαό όσο και από τις αθλητικές αρχές της χώρας».