Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Συγκεντρωθείτε σε κάθε ένα παιχνίδι σαν να 'ναι τελικός»

Ιβάν Σαββίδης

i

Ο Ιβάν Σαββίδης / © Intime

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Συγκεντρωθείτε σε κάθε ένα παιχνίδι σαν να 'ναι τελικός»

Μάνος Τσαλγατίδης 14:10 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 17.03.2023

Ο Ιβάν Σαββίδης πριν τη σημερινή (17/3) προπόνηση, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με σκοπό να τους εμψυχώσει ενόψει της έναρξης των play offs.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης στους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, με σκοπό να τους ενώσει ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται με το 1,5 πόδι στον τελικό του Κυπέλλου για ακόμη μία χρονιά, ενώ στο πρωτάθλημα οι «Θεσσαλονικείς» θα μπουν στη διαδικασία των play offs από την τέταρτη θέση με 54 βαθμούς και στο -7 από την κορυφή.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τόνισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ομάδα και τον προπονητή και συγκεκριμένα δήλωσε την πίστη του στις δυνατότητες του γκρουπ, ενώ τους ζήτησε να δουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

«12 τελικούς ως το τέλος» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια είπε: «Αποδείξαμε στα παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους ότι αν εμείς τα δώσουμε όλα και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να τους δούμε όλους στα μάτια. Συγκεντρωθείτε σε κάθε ένα παιχνίδι σαν να ναι τελικός, συνεχίστε με την ίδια νοοτροπία και πάθος».

Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς, καθώς επίσης το γενικό μήνυμα ήταν να μην απασχολεί την ομάδα τίποτα, πέρα από τη δική της απόδοση.