«Στράβωσε» ο Σαλάχ με την απόφαση του Κλοπ να τον κάνει αλλαγή την ώρα που η Λίβερπουλ «καιγόταν» για γκολ (vid)

Μοχάμεντ Σαλάχ & Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

«Στράβωσε» ο Σαλάχ με την απόφαση του Κλοπ να τον κάνει αλλαγή την ώρα που η Λίβερπουλ «καιγόταν» για γκολ (vid)

Κώστας Τόπας 10:49 - 05.04.2024

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ με την απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να τον αντικαταστήσει την ώρα που η Λίβερπουλ πίεζε για το γκολ που θα την έβαζε ξανά μπροστά στο σκορ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ είχε προηγηθεί με 1-0 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ χάρη στον Ντάργουιν Νιούνες, ωστόσο οι φιλοξενούμενους άσκησαν πίεση σύντομα τους διεκδικητές του τίτλου της Premier League, καθώς ο Κόνορ Μπράντλεϊ σημείωσε ένα ατυχές αυτογκόλ που οδήγησε την Σέφιλντ, ο οποία είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος να ισοφαρίσει λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)
PREMIER LEAGUE

09:52 - 05.04.2024

Κόουλ Πάλμερ: Ενας ψυχρός «εκτελεστής» που ο Γκουαρντιόλα δεν πίστεψε και η Τσέλσι τον έκανε ηγέτη (vids)

Από το περιθώριο στη Μάντσεστερ Σίτι και την αμφισβήτηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Κόουλ Πάλμερ ζει το όνειρό του στην Τσέλσι, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην μεγάλη ανατροπή των «μπλε» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την ισοφάριση, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, προχώρησε σε αλλαγές, οι οποίες περιελάμβαναν τον Σαλάχ που πέρασε εκτός για να αφήσει την θέση του στον Χάρβεϊ Έλιοτ. Ο Αιγύπτιος εθεάθη να κουνάει δυσαρεστημένος το κεφάλι του καθώς έπαιρνε το δρόμο για τον πάγκο των «Reds» αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό ήταν για την απόφαση του Γερμανού τεχνικού να τον αποσύρει από το ματς.

Ο Σαλάχ έχει πετύχει 22 γκολ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, καθώς και 13 ασίστ. Ο 31χρονος είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν και ήταν βασικό κομμάτι στην εκτόξευση των «Reds» στην κορυφή του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Κλοπ θέλει να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο από το 2020 στην τελευταία σεζόν της Γερμανίας.

Παρά την αλλαγή του «Φαραώ», ο Αλέξις Μακ Άλιστερ αποκατέστησε σύντομα το προβάδισμα της Λίβερπουλ. Ο πρώην μέσος της Μπράιτον εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Κόντι Γκάκπο ανέλαβε δράση λίγο αργότερα για να πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδας του και να «σφραγίσει» το τρίποντο για τη Λίβερπουλ με 3-1.

«Το γενικό μας παιχνίδι μέχρι να πιστεύω ότι κάναμε τις αλλαγές δεν ήταν υπέροχο», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Κλοπ στο TNT Sports. Αυτό πρέπει να το παραδεχτούμε. Είναι δύσκολο, είχαμε ένα τόσο χαμηλό μπλοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κόντι που μπήκε και ήταν απίστευτα καλός με την μπάλα, σημείωσε ένα υπέροχο γκολ. Ο Ρόμπο ήταν επίσης καλός, ο Χάρβεϊ Έλιοτ τα πήγε καλά όπως και ο Κέρτις Τζόουνς. Ήταν πραγματικά χρήσιμοι και έτσι είναι· πρέπει να αλλάζεις παιχνίδια από τον πάγκο όταν χρειάζεται και έτσι είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό», κατέληξε ο Κλοπ.

Η νίκη για τη Λίβερπουλ την επαναφέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, έναν βαθμό πάνω από τη δεύτερη Άρσεναλ και δύο μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι στην τρίτη θέση. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα ταξιδέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή (07/04, 17:30).