Ο Βλάχοβιτς λύτρωσε τη Γιουβέντους στις καθυστερήσεις και πλησίασε σε απόσταση βολής την Ίντερ
i

©Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Ο Βλάχοβιτς λύτρωσε τη Γιουβέντους στις καθυστερήσεις και πλησίασε σε απόσταση βολής την Ίντερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:11 - 07.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 07.01.2024

Η Γιουβέντους με σπουδαία ανατροπή επιβλήθηκε κόντρα στη Σαλερνιτάνα με 2-1 και μείωσε ξανά την απόσταση από την πρωτοπόρο Ίντερ στους 2 βαθμούς.

Μία σπουδαία ανατροπή έκανε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Σαλερνιτάνα με 2-1, για τη 19η αγωνιστική της Serie A

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφτασε τους 46 βαθμούς και μείωσε ξανά την απόσταση από την πρωτοπόρο Ίντερ στους 2 βαθμούς. Από την άλλη, η Σαλερνιτάνα παραμένει ουραγός με μόλις 12 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 39ο λεπτό με τον Τζούλιο Ματζόρε. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής πήρε τη πάσα του Λουμ Τσαούμα και με καταπληκτικό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα από το Σαλέρνο. 

Ωστόσο στο 53ο λεπτό η Σαλερνιτάνα έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ματζόρε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Γιουβέντους το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έφερε το ματς στα ίσια με τον Ίλινγκ Τζούνιορ. Στο 65ο λεπτό ο Άγγλος με κοντινό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-1 της «βέκια σινιόρα». 

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρήκε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Στο 90+1' ο Ντανίλο έκανε την σέντρα στην περιοχή, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά, και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τη Γιουβέντους.   

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (20ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ