«Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Έσε»

Έσε

i

©INTIME

«Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Έσε»

Δημήτρης Χούπης 17:39 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 11.04.2024

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε και άλλες ομάδες από την Ευρώπη έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σαντιάγκο Έσε.

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, οι Τούρκοι γράφουν ενδιαφέρον της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη για τον μέσο των «ερυθρολεύκων», Σαντιάγκο Έσε. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah η Φενέρ έχει από κοντά την περίπτωση του Αργεντινού μέσου, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει το 2028.

Πιο αναλυτικά, λέγεται ότι ο τουρκικός σύλλογος παρακολουθούσε τον 22χρονο μέσο, απ' όταν έπαιζε στην Ουρακάν. Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι άνθρωποι της Φενέρ θα τον παρακολουθήσουν στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια και ανάλογα με την απόδοσή του, θα αποφασίσουν για το αν θα κινηθούν για την περίπτωσή του.

Εναντιώνονται οι πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μετατροπή των σχολείων σε πάρκινγκ στον τελικό του Conference League
CONFERENCE LEAGUE

11:21 - 11.04.2024

Εναντιώνονται οι πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μετατροπή των σχολείων σε πάρκινγκ στον τελικό του Conference League

Η απόφαση της δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να παραχωρήσει τα προαύλια δύο σχολικών συγκροτημάτων για τις ανάγκες του τελικού του Conference League στις 29 Μαΐου, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ωστόσο ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη δεν θα είναι μόνη στη «μάχη» της απόκτησής του, αφού λέγεται πως κι άλλες ομάδες τον έχουν από κοντά. Ο λόγος μάλιστα που ο 22χρονος αρέσει σε αυτές τις ομάδες είναι η μαχητική του φύση και η τεχνική του.

Τη φετινή σεζόν ο Αργεντινός μέσος μετράει 39 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας μία ασίστ και κανένα γκολ.

«Η Φενέρμπαχτσε η οποία παρακολουθούσε τον Έσε όσο αγωνιζόταν στη Ουρακάν, θα παρακολουθήσει ζωντανά τον 22χρονο παίκτη και στα δύο ματς μεταξύ των δύο ομάδων και μπορεί να κάνει κίνηση στο τέλος της σεζόν ανάλογα με την απόδοσή του.

Ο νεαρός που έπαιξε 39 ματς με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, έμεινε στο γήπεδο για 3144 λεπτά σε αυτά τα ματς και έβγαλε 1 ασίστ για την ομάδα του. Το συμβόλαιο του Έσε με την ελληνική ομάδα λήγει το 2028. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, εκτός από τη Φενέρμπαχτσε, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό παίκτη, ο οποίος τραβάει τα βλέμματα με τη μαχητική του φύση και την τεχνική του», αναφέρεται στο δημοσίευμα από την Τουρκία.