Προοικονομία συμφωνίας; Η Αλ Νασρ δήλωσε τον Μανέ στη λίστα της!

Σαντιό Μανέ

i

PrtScr

Προοικονομία συμφωνίας; Η Αλ Νασρ δήλωσε τον Μανέ στη λίστα της!

Ιάσονας Τσίλης 11:33 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 28.07.2023

Σε μια παράτολμη κίνηση προχώρησε η Αλ Νασρ, βάζοντας τον Σάντιο Μανέ στη λίστα για το Champions Cup, στην περίπτωση που οι δυο πλευρές έρθουν τελικά σε συμφωνία.

Το πρεσάρισμα της Αλ Νασρ προς τον Μανέ συνεχίζεται ακάθεκτα. Οι Άραβες είναι αποφασισμένοι να προσθέσουν τον Σενεγαλέζο στο δυναμικό τους. Η επικοινωνία των δύο πλευρών είναι συχνή με τους ιθύνοντες της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο να έχουν συνάντηση με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή στο Τόκιο, την Πέμπτη(27/07), προσπαθώντας να βρουν τη χρυσή τομή για να κλείσει το deal.

Δεν αρκέστηκαν όμως μόνο σε αυτό. Συμπεριέλαβαν τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ στα ονόματα των παικτών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions Cup, θέλοντας να είναι... καλυμμένοι για το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Υπενθυμίζουμε ότι, στην εν λόγω διοργάνωση κάθε ομάδα έχει όριο δήλωσης 35 παικτών, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν με την προϋπόθεση, ότι έχουν ολοκληρωθεί οι επίσημες διαδικασίες.

Ο Σάντιο Μανέ διήνυσε μια μέτρια, για τα δεδομένα του, χρονιά. Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον στη Μπάγερν Μονάχου και τα νούμερα του ήταν ενδεικτικά της πτωτικής του πορείας. Βρήκε δίχτυα μόλις 12 φορές σε 38 αναμετρήσεις, με την επίδοση αυτή να αποτελεί τη χειρότερη του από τη σεζόν 2014-2015, όταν αγωνιζόταν ακόμα με τη φανέλα της Σαουθάμπτον.

Σαν να μην έφτανε αυτό, υπέπεσε και σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα. Συγκεκριμένα, μετά την ήττα της Μπάγερν με 3-0 απ΄τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Champions League, ο Σενεγαλέζος είχε μια έντονη διένεξη με Λιρόι Σανέ.

Ο Σάντιο Μανέ ήταν εξοργισμένος με τον συμπαίκτη του, ο οποίος μίλησε σε πολύ έντονο ύφος προς όλους μετά τη λήξη της αναμέτρησης και μάλιστα δεν έμεινε μόνο στη λεκτική αντιπαράθεση αλλά έφτασε στο σημείο να χτυπήσει τον Σανέ.

Φυσικά, η διοίκηση των Βαυαρών τον τιμώρησε, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό και τον έθεσε ουσιαστικά, εκτός ομάδας.

Οι δέκα μεγάλοι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που δέχτηκαν τα... πετροδόλαρα και συνεχίζουν στην Αραβία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:18 - 28.07.2023

Οι δέκα μεγάλοι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που δέχτηκαν τα... πετροδόλαρα και συνεχίζουν στην Αραβία

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, άνοιξε τον δρόμο και πλέον αρκετοί σταρ των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έχουν ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Πορτογάλο σταρ.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια ενδεχόμενη συνύπαρξη του Σάντιο Μανέ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος είναι γνωστός για τον εγωκεντρισμό του και την... εξωτερίκευση των συναισθημάτων του προς τους συμπαίκτες του, ενώ ο Μανέ απ'ότι φαίνεται έπαψε να είναι το καλό παιδί που θεωρούσαν στη διάρκεια της θητείας του στη Λίβερπουλ. Αυτό το δίδυμο ίσως μας χαρίσει... εκρηκτικές στιγμές!