Ο Μανέ θα αναγκαστεί να πληρώσει βαρύ πρόστιμο για το χτύπημα στον Σανέ

Μανέ - Σανέ

Ο Μανέ θα αναγκαστεί να πληρώσει βαρύ πρόστιμο για το χτύπημα στον Σανέ

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε την απόφαση να τιμωρήσει τον Σαντιό Μανέ και με χρηματικό πρόστιμο, μετά τα όσα έγιναν στο «Έτιχαντ» το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11/4).

Ο Σαντιό Μανέ θα γνωρίσει βαριά τιμωρία από την ομάδα του, μετά το περιστατικό με τον Σανέ. Να θυμίσουμε, η Μπάγερν Μονάχου ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» (3-0) το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11/4) για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Η βαριά ήττα των Βαυαρών από τους «πολίτες» έφερε και... ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Σαντιό Μανέ φέρεται να χτύπησε τον συμπαίκτη του στη γερμανική ομάδα, Λιρόι Σανέ, μετά από έντονη αντιπαράθεση που είχαν. Συγκεκριμένα, ο καυγάς μεταξύ των δύο παικτών ξεκίνησε όταν ο Μανέ παραπονέθηκε στον Σανέ για τον τρόπο με τον οποίο του μιλούσε, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Μετά το περιστατικό, η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου πήρε κάποιες αποφάσεις με σκοπό να επικρατήσει η ισορροπία στα αποδυτήρια. Ο Μανέ θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Bild, θα χρειαστεί να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς το πρόστιμο που του επέβαλε ο σύλλογος θα φτάσει τις 500.000 ευρώ.