Σάντσες: «Ο Γκουαρδιόλα ήταν σαν πατέρας μου, αλλά επέλεξα τη Γιουνάιτεντ λόγω Μουρίνιο»

Αλέξις Σάντσες

i

©Photo by Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Σάντσες: «Ο Γκουαρδιόλα ήταν σαν πατέρας μου, αλλά επέλεξα τη Γιουνάιτεντ λόγω Μουρίνιο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:56 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 25.03.2023

Ο Αλέξις Σάντσες σε συνέντευξη του μίλησε για την απόφαση που πήρε να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά επίσης αναφέρθηκε στον Πεπ Γουαρδιόλα και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Αλέξις Σάντσες σε συνέντευξη του που έδωσε στη Χιλή αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να πάει στο αγγλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά επίσης είπε και τον λόγο που δεν πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Επίσης ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός είπε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν σαν πατέρας για εκείνον, ωστόσο τον κέρδισε ο Ζοσέ Μουρίνιο.  

Αναλυτικά τι είπε ο Σάντσες:

Ετοιμάζει ξεσκαρτάρισμα η Άρσεναλ: Οι επτά παίκτες που θέλει να αποχωριστεί το καλοκαίρι
PREMIER LEAGUE

15:30 - 25.03.2023

Ετοιμάζει ξεσκαρτάρισμα η Άρσεναλ: Οι επτά παίκτες που θέλει να αποχωριστεί το καλοκαίρι

Καθώς πλησιάζει το τέλος της σεζόν, η διοίκηση της Άρσεναλ θα πρέπει να εξετάσει αρκετές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι βρίσκονται στο ρόστερ και δεν έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν.

«Επρόκειτο να πήγαινα στη Σίτι. Μιλούσα με τον Γκουαρδιόλα κάθε μέρα, μου είπε χρόνια πολλά. Ήταν σαν μπαμπάς μου. Ήταν σαν μπαμπάς μου στην Μπαρτσελόνα, το ίδιο όταν ήταν στη Σίτι. Μιλούσαμε κάθε μέρα με τον Γκουαρδιόλα, μου έστελνε μηνύματα. Και όλα ήταν έτοιμα. Υπήρχε ένας παίκτης που θα πήγαινε στην Άρσεναλ. Μετά μου είπε ο Βενγκέρ ότι δεν φεύγω επειδή ο άλλος παίκτης δεν ήθελε να έρθει και δεν είχαν άλλο διαθέσιμο για να έρθει. 

Τότε χτύπησε το τηλέφωνο. Αλέξις, υπάρχει η φανέλα με το «7» εδώ για σένα. Δεν ήταν θέμα χρημάτων, όπως όλοι νομίζουν. Το ήταν με τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι. Ο Μουρίνιο μου είπε εδώ είναι το επτά, παίζουμε στο Champions League και θα τα δώσουμε όλα. Ήθελα να φύγω εκείνη τη στιγμή, αλλά είχα τον λόγο του Γκουαρδιόλα. 

Τότε είπα στον εαυτό μου, Χιλιανός ποδοσφαιριστής που παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ. Με το επτά των Καντονά, Μπέκαμ, Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα το είχε ένας Χιλιανός, ήταν όνειρο».