Νίκη ανάσα για τη Σαουθάμπτον, 1-0 τη Λέστερ

Ο Αλκαράζ

i

©Photo by Alex Pantling/Getty Images

Νίκη ανάσα για τη Σαουθάμπτον, 1-0 τη Λέστερ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:30 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 04.03.2023

Η Σαουθάμπτον επικράτησε 1-0 της Λέστερ στο «Saint Mairy's» χάρη στο γκολ του Αλκαράζ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σημαντική ανάσα για τη Σαουθάμπτον! Οι «Άγιοι» πανηγύρισαν την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Λέστερ, με τον Κάρλος Αλκαράζ να πετυχαίνει το ένα και μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και πήραν τρίποντο... χρυσάφι.

Πλέον, η ομάδα του Ρούμπεν Σέλες ισοβαθμεί στη ζώνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς με τις Μπόρνμουθ και Έβερτον, ενώ οι «αλεπούδες» είναι στην 15η θέση με 24 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πίεζαν αρκετά, προκειμένου να βρουν ένα γρήγορο γκολ. Στο 31ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καστάνιε, όμως ο Γουόρντ-Πράουζ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γουόρντ από την άσπρη βούλα. Ωστόσο, μετά από τρία λεπτά ο Αλκαράζ έκανε το 1-0, το οποίο παρέμεινε ως το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ασύλληπτη Άρσεναλ πήρε τρίποντο με ανατροπή στο 90+8', πρώτη νίκη μετά από καιρό για την Τσέλσι
PREMIER LEAGUE

19:09 - 04.03.2023

Ασύλληπτη Άρσεναλ πήρε τρίποντο με ανατροπή στο 90+8', πρώτη νίκη μετά από καιρό για την Τσέλσι

Ένα απίθανο φινάλε περιλάμβανε η αναμέτρηση της Άρσεναλ, η οποία πήρε τη νίκη επί της Μπόρνμουθ στο 90+8'. Την ίδια ώρα η Τσέλσι νίκησε για πρώτη φορά μετά από εφτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετική, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι. Στο 49' είχαν μια τεράστια ευκαιρία, με την κεφαλιά του Ιενάτσο να περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 66' ο Νιγηριανός χτύπησε ξανά, αλλά δεν τα κατάφερε και πάλι. Η Σαουθάμπτον άντεξε την πίεση της Λέστερ και το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Σαουθάμπτον: Μπαζουνού, Μπέλα Κότσαπ, Γουόκερ Πίτερ, Μπεντνάρεκ, Μέιτλαντ Νάιλς, Γουόρντ Πράουζ, Σουλεμανά (80’ Σ.Άρμστρονγκ), Λάβια, Αλκαράς (49’ Ελιουνούσι), Γουόλκοτ (63’ Α.Άρμστρονγκ), Άνταμς (63’ Μαρά).

Λέστερ: Γουόρντ, Περέιρα, Φαές, Σουτάρ, Καστάιν, Μεντί (68’ Εντιντί), Ντιούσμπερι Χολ, Μάντισον, Μπαρνς (46’ Πρατ), Τετέ (69’ Βάρντι), Ιεανάτσο.