Παρελθόν από τον πάγκο της Σασσουόλο ο Ντιονίζι

Αλέσιο Ντιονίζι

i

©PrtScr

Παρελθόν από τον πάγκο της Σασσουόλο ο Ντιονίζι

Στέλιος Βαρδάκης 12:13 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 26.02.2024

Η Σασσουόλο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή του συλλόγου, Αλέσιο Ντιονίζι.

Δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Σασσουόλο ο Αλέσιο Ντιονίζι. Ο Ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την άμεση λύση της συνεργασίας του με τον 43χρονο προπονητή.

Η εντός ήττα από την Έμπολι (3-2) φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την διοίκηση της Σασσουόλο που αποφάσισε να αλλάξει προπονητή στη μέση της σεζόν. Στην άκρη του πάγκο θα κάθεται μέχρι νεοτέρας, ο προπονητής της ομάδας νέων, Εμιλιάνο Μπίτζικα.

Η πορεία της ομάδας φέτος είναι απογοητευτική, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, στην 18η θέση με 20 βαθμούς και ρεκόρ 5-5-15. Μάλιστα έχει να κερδίσει από τις 6 Ιανουαρίου (1-0 τη Φιορεντίνα) και έκτοτε μετράει 5 ήττες και μόλις μία ισοπαλία για το πρωτάθλημα.

Ο Ντιονίζι βρίσκεται στην Σασσουόλο από την αρχή της σεζόν 2021/22 και συνολικά έχει καθίσει στον πάγκο της σε 107 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 49 ήττες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σασσουόλο:

«Η US Sassuolo Calcio ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον κ. Alessio Dionisi από τη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή και το επιτελείο του για την αφοσίωση και τη σοβαρότητα που επέδειξαν στην ηγεσία των νεροβέρντι και εύχεται στον ίδιο και τους συνεργάτες του καλή τύχη για το μέλλον.

Η καθοδήγηση της πρώτης ομάδας ανατίθεται προσωρινά στον προπονητή της Primavera Emiliano Bigica».