Σε ανοιχτή γραμμή ήταν ο Βίντα με τον Λιούμπισιτς μέχρι να κλείσει η μεταγραφή στην ΑΕΚ

Ντομαγκόι Βίντα

i

©intime

Σε ανοιχτή γραμμή ήταν ο Βίντα με τον Λιούμπισιτς μέχρι να κλείσει η μεταγραφή στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:36 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 29.02.2024

Συνεχώς στο τηλέφωνο μιλούσαν ο Λιούμπισιτς με τον Βίντα καθ' όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Προφανώς και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, το γεγονός πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε επί της ουσίας να φτάσει σ' ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια, προκειμένου να κλείσει το deal. Σίγουρα επίσης έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την αποφασιστικότητα του παίκτη, η επικοινωνία που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα. Όμως στην υπόθεση, υπήρχε και ένας ακόμα καταλυτικός παράγοντας. Ο Ντομαγκόι Βίντα. 

Το ρίσκο που πήρε ο Λιούμπισιτς για να γίνει το deal με την ΑΕΚ και η επικοινωνία με τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:32 - 31.01.2024

Το ρίσκο που πήρε ο Λιούμπισιτς για να γίνει το deal με την ΑΕΚ και η επικοινωνία με τον Αλμέιδα

Ο Λιούμπισιτς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κλείσει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ καθώς μετά και από την επικοινωνία με τον Αλμέιδα ήταν αποφασισμένος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, είναι μια προσωπικότητα που σέβονται πολλοί οι πάντες στο ποδόσφαιρο της πατρίδας του. Είναι στην πραγματικότητα από τα τοτέμ του κροατικού ποδοσφαίρου. Επομένως έτσι κι αλλιώς ο Λιούμπισιτς θα ήθελε να παίξει συμπαίκτης με τον Βίντα. Όμως το πιο σημαντικό ήταν πως ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είχε ανοιχτή γραμμή με τον 25χρονο μεσοαμυντικό, καθ' όλη την διάρκεια της σκληρής διαπραγμάτευσης για να κλείσει η συμφωνία της μεταγραφής. 

Ο Βίντα μίλησε πολλές φορές με τον Λιούμπισιτς. Όχι μόνο για να τον πείσει και αυτός πως η ΑΕΚ είναι ο ιδανικός επόμενος σταθμός για την καριέρα του. Αλλά κυρίως για να τον στηρίξει στην απόφαση του να πιέσει προς την κατεύθυνση να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ήταν δύσκολες οι ώρες για τον Λιούμπισιτς, αλλά ο Βίντα ήταν σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Και από σήμερα πλέον θα είναι μαζί και στα ίδια αποδυτήρια.