Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Σεβίλλη - Ρεάλ Μπέτις

i

©Print Screen

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:54 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 22.05.2023

Σεβίλλη και Ρεάλ Μπέτις αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρεάλ Μπέτις έληξε ισόπαλο με 0-0, για την 35η αγωνιστική της La Liga. 

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» παρέμειναν σταθερά στην έκτη θέση της κατάταξης με 56 πόντους.

Κατήφορος για τη Ρεάλ, μετά τη συντριβή από τη Σίτι έχασε και από τη Βαλένθια
LA LIGA

21:36 - 21.05.2023

Κατήφορος για τη Ρεάλ, μετά τη συντριβή από τη Σίτι έχασε και από τη Βαλένθια

«Ζαλισμένη» από την τεσσάρα από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 1-0 και από τη Βαλένθια και έμεινε πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σημαντικό βήμα παραμονής για τις «νυχτερίδες».

Η Σεβίλλη έχοντας προκριθεί σε έναν ακόμα τελικό στο Europa League, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωποι με την Ρόμα, αλλά στο ισπανικό πρωτάθλημα εξακολουθεί να μην βρίσκεται στις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στα πόδια τους και τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα τις χάριζε την νίκη, καθώς η Ρεάλ Μπέτις αγωνίστηκε με στόχο να πάρει τον βαθμό και στο τέλος τον πήρε (0-0).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπέτις έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μιράντα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από επικίνδυνο τάκλιν πάνω στον Χεσούς Νάβας.