Ματσάρα χωρίς νικητή στο Bramall Lane μεταξύ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Έβερτον
i

©Getty Images

Ματσάρα χωρίς νικητή στο Bramall Lane μεταξύ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Έβερτον

Δημήτρης Χούπης 16:33 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 02.09.2023

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Έβερτον έδωσαν παράσταση στο Bramall Lane, χωρίς όμως νικητή αφού ο αγώνας έληξε 2-2. Στις τελευταίες θέσεις παραμένουν οι δύο ομάδες.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο Bramall Lane μεταξύ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League. Στις τελευταίες θέσεις παραμένουν οι δύο ομάδες. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν τρελός, οι δύο ομάδες είχαν από αρκετές ευκαιρίες, ενώ την ίδια στιγμή είχε και τρία γκολ. Στο 14ο λεπτό τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ με τον Ντουκουρέ. Ο Ονάνα πήρε μια κεφαλιά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε, αλλά ο Ντουκουρέ ήταν στο σωστό σημείο για το 0-1.

Οι «λεπίδες» στη συνέχεια απείλησαν με τον Χάμερ, αλλά ο Τζόρνταν Πίκφορντ τον «νίκησε». Ωστόσο το γκολ η Σέφιλντ το βρήκε στο 33'. Ο Κάμερον Άρτσερ βρέθηκε μόνος του στο όριο της περιοχής και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-1 για την ομάδα του. 

Στο 45+3'  η Σέφιλντ ανέτρεψε το παιχνίδι. Ο Άρτσερ έκανε ένα σουτ, αλλά ο Πίκφορντ έκανε λάθος και έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν υψηλός και στο 55ο λεπτό η Έβερτον ισοφάρισε. Ο Ντανζούμα με ένα πολύ ωραίο σουτ στην αριστερή πλευρά της εστίας έκανε το 2-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο, οι «λεπίδες» κόντεψαν να πάρουν τη νίκη, αλλά έπεσαν στο «τείχος» του Πίκφορντ. Ο ΜακΜπέρνι έκανε μια κεφαλιά, ο Άγγλος τερματοφύλακας απέκρουσε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ