Viral η εικόνα του Σένκεφελντ στο τέλος του ματς στις Σέρρες

Σένκεφελντ

i

© PrtScr

Viral η εικόνα του Σένκεφελντ στο τέλος του ματς στις Σέρρες

Sportal newsroom 11:00 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 12.02.2024

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έμεινε στον πάγκο μόνος του μετά το τέλος του αγώνα και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία ακόμα σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα και κατάφερε να επωφεληθεί βαθμολογικά, αφού λίγες ώρες μετά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Τούμπα. Αυτή η ισοπαλία των δικεφάλων έφερε την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και στο μείον ένα από την κορυφή.

Το τριφύλλι δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Πανσερραϊκό χθες το απόγευμα στις Σέρρες. Άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Βέρμπιτς, πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Παλάσιος στο ημίωρο, έκλεισε με τρίτο γκολ του Γερεμέγεφ στο φινάλε.

Ο Τερίμ βρήκε την ευκαιρία να κάνει και μεγάλο rotation. Πολλές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και σίγουρα καλή διαχείριση ενόψει του ντέρμπι Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Υπήρξε και ένα σημείο στο τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στις Σέρρες που έχει προκαλέσει αρκετή συζήτηση. Και αυτό ήταν η εικόνα του Μπαρτ Σένκεφελντ να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του, ενώ είχαν αποχωρήσει όλοι οι συμπαίκτες του και να κοιτάζει στο... πουθενά.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, που έκανε την επανεμφάνισή του χθες μετά από καιρό έστω και για λίγα λεπτά στο φινάλε, έδειχνε προβληματισμένος δίχως να έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς είναι αυτό που τον απασχολούσε. Η εικόνα του έγινε Viral στα κοινωνικά δίκτυα από χθες το βράδυ, με αρκετό κόσμο να σχολιάζει πως πιθανότατα ο μικρός χρόνος συμμετοχής του το τελευταίο διάστημα είναι εκείνος που τον έχει φέρει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.