Απίθανη ανατροπή για την Κάλιαρι στο 99’, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη! (vids)

Απίθανη ανατροπή για την Κάλιαρι στο 99’, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη! (vids)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:49 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 12.12.2023

Η Κάλιαρι με γκολ στο 94' και το 99' λύγισε 2-1 τη Σασουόλο. Ισόπαλες Έμπολι και Λέτσε.

Θρίλερ στη Σαρδηνία στο ματς της Κάλιαρι με τη Σασουόλο, με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν στα χέρια τους μία σπουδαία νίκη, που τους απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά οι γηπεδούχοι με τρομερή αντεπίθεση στις καθυστερήσεις γύρισαν το ματς κι επικράτησαν με 2-1.

Στο 7’ ο Έρλικ έκανε το 0-1 για τη Σασουόλο. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έμειναν στο 63’ με δέκα παίκτες, λόγο αποβολής του Ρουάν κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Κάλιαρι, η οποία στο 94’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Λαπαντούλα. Το παιχνίδι είχε κι άλλες συγκινήσεις και ο Παβολέτι στο 99’ έκανε το 2-1 και χάρισε μία τεράστιας σημασίας νίκη στην ομάδα του, που βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Νωρίτερα, η Έμπολι επιβεβαίωσε την αδυναμία που παρουσιάζει στην έδρα της, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λέτσε.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καίγονταν περισσότερο για τη νίκη, προκειμένου ν’ απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν.

Στάθηκαν, μάλιστα, τυχεροί μιας και η ισοφάριση ήρθε για εκείνους με το αυτογκόλ του Ράφια, επτά λεπτά μετά το προβάδισμα της Λέτσε στο 64’ και πλέον στα 8 ματς που έχουν δώσει στο «Κάρλο Καστελάνι» από την έναρξη της σεζόν μετρούν μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η Λέτσε για τέταρτο σερί ματς απέσπασε έναν βαθμό, έμεινε για δέκατο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, την οποία αγνοεί από τις 22 Σεπτεμβρίου και το εντός έδρας 1-0 επί της Τζένοα, ενώ επίσης δεν έχει ακόμη πανηγυρίσει μακριά από το σπίτι της.