Επιστρέφει στη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

i

© PrtScr

Επιστρέφει στη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Πάνος Κορομηλάς 18:16 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 11.12.2023

«Επιστροφή στο σπίτι» για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που αναλαμβάνει διοικητική θέση στη Μίλαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εντάσσεται ξανά στην «οικογένεια» της Μίλαν, αυτή τη φορά από άλλο πόστο. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, ο Σουηδός θα είναι ο νέος ανώτερος σύμβουλος της διοίκησης και των ιδιοκτητών του κλαμπ.

Συγκεκριμένα, θα εργάζεται για την εταιρία RedBird Capital Partners, ιδιοκτήτρια εταιρία της Μίλαν, και θα έχει λόγο στο επιχειρηματικό αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Η συνεργασία του με τον πρόεδρο Τζέρι Καρντινάλε θα είναι άμεση, με τον ίδιο να έχει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της στρατηγικής του συλλόγου.

Ο Ιμπραΐμοβιτς μάλιστα προχώρησε σε δηλώσεις για την επιστροφή του.

«Είμαι υπερβολικά ευγνώμων που είμαι μέλος της RedBird Capital Partners και τη Μίλαν, με αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο. Η αγάπη μου για τη Μίλαν δεν θα χαθεί ποτέ, και η ευκαιρία να είμαι μέρος στον σχεδιασμό του μέλλοντος της ομάδας, είναι κάτι το οποίο είχα ονειρευτεί».

Ο Καρντινάλε από πλευράς του, καλωσόρισε τον Ζλάταν με πολύ κολακευτικά λόγια: 

«Ήμασταν πολύ τυχεροί που βιώσαμε το μεγαλείο του Ζλάταν όσο έπαιζε ποδόσφαιρο.  Με την συνεισφορά του, oδήγησε τη Μίλαν στην κορυφή της Serie A. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε ξανά και θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας σε ένα τόσο σημαντικό πόστο για το μέλλον της ομάδας» 

Υπενθυμίζεται πως ο Σουηδός ως ποδοσφαιριστής είχε δύο θητείες με τη φανέλα της Μίλαν. Ο απολογισμός του με τα χρώματα των «ροσονέρι» αριθμεί 93 γκολ και 35 ασίστ σε 163 εμφανίσεις. Highlights του φυσικά, οι κατακτήσεις δύο πρωταθλημάτων Ιταλίας, τις σεζόν 2010-2011 και 2021-2022. 

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με «υποβιβασμό» λόγω της Χιρόνα
PREMIER LEAGUE

15:20 - 11.12.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με «υποβιβασμό» λόγω της Χιρόνα

Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι στο Conference League του χρόνου; Κι όμως, υπάρχει και ο λόγος είναι η Χιρόνα καθώς αν καταφέρει να τερματίσει σε θέσεις που οδηγούν στο Champions League η Σίτι κινδυνεύει να «υποβιβαστεί» στο Conference League.

Η τρίτη του θητεία στο σύλλογο θα είναι από διαφορετικό πόστο, όμως σίγουρα πρόκειται για ένα comeback που ενθουσιάζει τόσο τον ίδιο, όσο και τους φίλους της Μίλαν