Διπλό σε ματσάρα στη Γένοβα για τη Μόντσα του Κυριακόπουλου

Διπλό σε ματσάρα στη Γένοβα για τη Μόντσα του Κυριακόπουλου

Στέλιος Βαρδάκης 00:04 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 10.03.2024

Η Μόντσα επικράτησε εκτός έδρας 3-2 της Τζένοα. Αλλαγή αγωνίστηκε ο Κυριακόπουλος.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Μόντσα επί της Τζένοα.

Η ομάδα του διεθνούς αριστερού μπακ χαφ Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος μπήκε στο 63’ αντί του Κολπάνι, στον τελευταίο αγώνα του Σαββάτου για την 28η αγωνιστική της Serie A, νίκησε 3-2 και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή.

Στο 8’ ο Πεσίνα έκανε το 1-0 και στο 18’ ο Ντάνι Μότα πέτυχε το 2-0. Η Τζένοα δεν το έβαλε κάτω, όμως και στο 52’ ο Γκούντμουνσον, αφού αρχικά έχασε το πέναλτι, στη συνέχεια ευστόχησε για το 1-2. Στο 68’ ο Βιτίνια πέτυχε το 2-2, ωστόσο, ο Μαλντίνι στο 79’ έγραψε το τελικό 3-2 υπέρ της Μόντσα.

Νωρίτερα, με το γκολ του Γιαν Μπίσεκ στο 37’, η Ίντερ πέρασε νικηφόρα κι από το «Ρενάτο νταλ Αρα», επικρατώντας με 1-0 της Μπολόνια και τρέχει για το 20ό της πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει αποκτήσει προβάδισμα 18 βαθμών έναντι της Γιουβέντους, αφού έχει σερί δέκα νικών, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία 22 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, όπου μετράει 19 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Η Μπολόνια έχασε έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα γνώρισε την ήττα έπειτα από έξι διαδοχικές νίκες.

Η Κάλιαρι, παράλληλα, έκανε άλμα παραμονής και «βύθισε» κι άλλο τη Σαλερνιτάνα, αφού νίκησε στη Σαρδηνία με 4-2. Η ομάδα του Σαλέρνο, που είχε ξανά στην αρχική ενδεκάδα τον Κώστα Μανωλά (αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) κάνει ήδη σχέδια για τη νέα σεζόν στη Serie B.

Απίθανο: Αυτός είναι ο νέος μισθός του Πολ Πογκμπά που θα πληρώνει η Γιουβέντους!
SERIE A

23:30 - 06.03.2024

Απίθανο: Αυτός είναι ο νέος μισθός του Πολ Πογκμπά που θα πληρώνει η Γιουβέντους!

Kάποτε ο Πολ Πογκμπά αμείβονταν ως ένας από τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα και μετά την ποινή που έλαβε, το ποσό που θα μπαίνει στα ταμεία του θα είναι... τετραψήφιο.

Η Κάλιαρι προηγήθηκε με 3-0 (12’ Λαπαντούλα, 40’ Γκαετάνο, 51’ Σομουρόντοφ), αλλά μέσα σε τρία λεπτά (56’ και 58’) οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πρώτα με τον Κύπριο διεθνή μέσο, Γρηγόρη Κάστανο, και μετά με τον Ματζιόρε. Οι ελπίδες τους όμως έσβησαν με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σομουρόντοφ στο 76’.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος ήταν στην αποστολή της Κάλιαρι για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα λόγω του τραυματισμού του.