Καταιγιστική Φιορεντίνα έβαλε... μπελάδες στη Μίλαν (2-0)

Παίκτες Φιορεντίνα

i

© Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Καταιγιστική Φιορεντίνα έβαλε... μπελάδες στη Μίλαν (2-0)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:44 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 04.03.2023

Η Φιορεντίνα ήταν ασύλληπτή κόντρα στη Μίλαν (2-0) και οι «ροσονέρι» πλέον κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τετράδας της Serie A.

Σε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια η Φιορεντίνα πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στη Μίλαν, βάζοντας σε... μπελάδες τους «ροσονέρι». Με αυτή την ήττα, η ομάδα του Πιόλι κινδυνεύει να μείνει εκτός πεντάδας στη βαθμολογία της Serie A, αφού με παιχνίδι λιγότερο η Ρόμα καραδοκεί στο -3.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως το γκολ άργησε να έρθει. Πιο αναλυτικά, ο ρέφερι υπέδειξε την εσχάτη των ποινών στο 47ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα ο Γκονζάλες έκανε το 1-0. Η Μίλαν προσπάθησε να βγάλει αντίδραση όμως οι παίκτες του Ιταλιάνο ήταν άριστοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Μάλιστα δεν έμειναν εκεί.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Γιόβιτς «καθάρισε» το ματς με κεφαλιά στο 87' και έβαλε τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων. Αυτές αναπτερώθηκαν με το γκολ του Ερναντές στο 90+4΄ όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό και έτσι η Φιορεντίνα έφυγε με το τρίποντο.