Χαμός στη Σερβία: Δύο ομάδες απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας!

Χαμός στη Σερβία: Δύο ομάδες απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας!

Sportal newsroom 18:10 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 20.02.2024

Κάτι παραπάνω από άσχημη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο σερβικό ποδόσφαιρο, με δύο ομάδες της πρώτης κατηγορίας να τα βάζουν με τον αρχιδιαιτητή, Ντέγιαν Σάντρατς και να απειλούν με αποχώρηση.

Σε κρίση το σερβικό ποδόσφαιρο! Η Ράντινικ εξαπέλυσε επίθεση στον αρχιδιαιτητή του σερβικού πρωταθλήματος, Ντέγιαν Σάντρατς και τον κατηγορεί για μεροληψία εις βάρος των ουραγών του σερβικού πρωταθλήματος.

Επιπλέον, η Ράντνικ κατηγορεί τον Σάντρατς ότι δεν είναι μόνο αρχιδιαιτητής, αλλά και υψηλό στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της λίγκας.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη ομάδα από τη Σερβία που τα βάζει με τον Ντέγιαν Σάντρατς, καθώς είχαν προηγηθεί ανάλογα... πυρά από τη Ραντνίτσκι Νις.

«Απαιτούμε από την Επιτροπή Διαιτησίας και τον Ντέγιαν Σάντρατς να σταματήσουν να καταδιώκουν τον σύλλογο μας. Η Ράντνικ είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι στην τρέχουσα σεζόν.

Ρίψη φωτοβολίδων σε αγώνα της Σλοβενίας: Έξι τραυματίες μεταξύ αυτών πρώην παίκτης της ΑΕΚ
REST OF THE WORLD

21:09 - 18.02.2024

Ρίψη φωτοβολίδων σε αγώνα της Σλοβενίας: Έξι τραυματίες μεταξύ αυτών πρώην παίκτης της ΑΕΚ

Ο αγώνας της Μάριμπορ με τη Μούρα διεκόπη στο 59ο λεπτό μετά από ρίψη φωτοβολίδων, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ανθρώπων, μεταξύ αυτών και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Ζίγκα Λάτσι.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντέγιαν Σάντρατς είναι επίσης εκτελεστικό στέλεχος της Ζελέζνιτσαρ. Είναι η τελευταία έκκληση μας προτού αποχωρήσουμε από την λίγκα. Θα πρέπει να σταματήσει να διακωμωδεί την ομάδα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η σερβική ομάδα.

Tags: