Η Γαλατασαράι ετοιμάζει το «μπαμ» και με Ράμος

Σέρχιο Ράμος

i

©intime

Η Γαλατασαράι ετοιμάζει το «μπαμ» και με Ράμος

Κώστας Τόπας 09:14 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 30.08.2023

Η Γαλατασάραι δουλεύει την υπόθεση του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Γαλατασαράι το βράδυ της Τρίτης (29/08) πήρε το εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Champions League αφού κέρδισε, ξανά, τη νορβηγική Μόλντε με συνολικό σκορ 5-3. Η τουρκική ομάδα έχει ήδη προχωρήσει σε ηχηρές μεταγραφές στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ενώ στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην Ευρώπη, όπως οι Ανχελίνο, Ντεμπιρμπάι, Λούκας Τορέιρα, Τέτε, Μάουρο Ικάρντι και Ντρις Μέρτενς.

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ακόμα χωρίς ομάδα και σύμφωνα με την MARCA, η Γαλατασαράι γίνεται μια σοβαρή επιλογή για τον 37χρονο στόπερ. Επιθυμία του Ισπανού αμυντικού ήταν να συνεχίσει είτε σε ομάδα Champions League, είτε στη Σαουδική Αραβία είτε στο MLS. Οπως επίσης να βρίσκεται ακόμα σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο σε ένα πρωτάθλημα που εξασφαλίζει ανταγωνιστικότητα, καλό μισθό, μεγάλο κοινό, οργάνωση και πάθος. Και η Γαλατασαράι, η νυν πρωταθλήτρια Τουρκίας, φαίνεται να πληροί αυτές τις προϋποθέσεις.

Η τουρκική ομάδα μάλιστα είναι διατεθειμένη να του δώσει ένα αρκετά βαρύ συμβόλαιο, το οποίο θα αποφέρει στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, 10.000.000 ευρώ ετησίως. Το συμβόλαιο που θα προτείνουν οι Τούρκοι θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ έχει τοποθετηθεί και οψιόν ανανέωσης για το 2025.

Να θυμίσουμε ότι η ευρωπαϊκή αγορά τελειώνει την Παρασκευή (01/09), αλλά η τουρκική αγορά διαρκεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και η αγορά της Σαουδικής Αραβίας μέχρι τις 20 του ίδιου μήνα.