Άνετα στους ομίλους η Γιουνγκ Μπόις - Πρόκριση στα «αστέρια» για τη Γαλατάσαραϊ
i

©Photo by Joan Cros - Corbis/Getty Images

Άνετα στους ομίλους η Γιουνγκ Μπόις - Πρόκριση στα «αστέρια» για τη Γαλατάσαραϊ

Sportal newsroom 00:05 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:36 - 30.08.2023

Η Γιουνκ Μπόις επικράτησε με 3-0 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League. Την ίδια ώρα στη Τουρκία η Γαλατάσαραϊ νίκησε 2-1 τη Μόλντε και σε συνδυασμό με το σκορ του πρώτου αγώνα (2-3) πήρε την πρόκριση στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Γιουνγκ Μπόις πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Την ίδια ώρα στη Τουρκία η Γαλατασάραι «πληγώθηκε» από τη Μόλντε, όμως το γκολ του Ανχελίνιο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ήταν αυτό που έδωσε την πρόκριση στην τουρκική ομάδα.   

Στην Ελβετία η Γιουνγκ Μπόις θριάμβευσε απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα με 3-0 και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και πήραν προβάδισμά δύο τερμάτων. Στο 23ο λεπτό ο Σέντρικ Ίτεν με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, αφού εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική ασίστ του Μεσάκ Ελιά. 

Πέντε λεπτά μετά ο Αμπντουλαγιέ Σεκ προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα μετά από μια σέντρα, αλλά αντ' αυτού την έστειλε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 46ο λεπτό ο Ούγκρινιτς με σουτ που κόντραρε στον Σούντγκρεν.  

Στη Τουρκία η Γαλατασάραι μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση με τη Μόλντε, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάουρο Ικάρντι

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Χέσταντ, ενώ η λύτρωση για τους Τούρκους ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανχελίνιο.