Σέρχιο Ράμος: «Δε θα πανηγυρίσω αν σκοράρω απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Σέρχιο Ράμος

i

© PrtScr

Σέρχιο Ράμος: «Δε θα πανηγυρίσω αν σκοράρω απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Πάνος Κορομηλάς 17:49 - 21.02.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σεβίλλη (25/02, 22:00) και ο Σέρχιο Ράμος μίλησε ενόψει της επιστροφής του, ως αντίπαλος, στο γήπεδο που έγραψε τη δική του ιστορία.

Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη θα μονομαχήσουν για την 26η αγωνιστική της La Liga. Μια αναμέτρηση που σημαδεύεται από την επιστροφή του Σέρχιο Ράμος για πρώτη φορά ως αντίπαλος, σε ένα γήπεδο που θριάμβευσε.

Ο Ισπανός στόπερ πέρασε 16 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε αρχηγός και ήταν βασικό μέλος στις επιτυχίες της ομάδας. Πανηγύρισε μεταξύ άλλων, πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο κύπελλα και τέσσερα Champions League και έγινε σύμβολο μιας εποχής γεμάτης διακρίσεις και επιτυχίες.

Η επιστροφή του στο «Santiago Bernabeu» θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος πάντως σχολίασε το γεγονός, τονίζοντας πως δε θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που βρει δίχτυα, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του.

«Εάν σκοράρω στο Μπερναμπέου, δεν θα πανηγυρίσω. Θα αισθανθώ σαν το σπίτι μου επειδή έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια εκεί, με τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου και έχω υπέροχες αναμνήσεις από τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου. Θα είναι μία μοναδική και συναισθηματική στιγμή.

Η Ρεάλ είναι το φαβορί για να κερδίζει τα πάντα κάθε χρόνο. Περνάει μια καλή στιγμή, έχει ηγέτες και παίκτες εξαιρετικής ποιότητας. Αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω, αλλά αν είμαι αρκετά τυχερός να το κάνω και αυτό το γκολ είναι αρκετό για να κερδίσουμε, θα χαρώ γιατί αυτοί οι τρεις βαθμοί θα μας φανούν πολύ χρήσιμοι» δήλωσε αρχικά για να απαντήσει και στις φήμες περί ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Σεβίλλη:

«Σήμερα είμαι χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί αύριο. Προσπαθώ να προπονούμαι καλά κάθε μέρα και όσο συνεχίζω να ξυπνάω με την ίδια χαρά, γιατί να μην συνεχίσω, ποτέ δεν ξέρεις».

Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός εντάχθηκε στην ομάδα της Ανδαλουσίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας.