Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κίκε Φλόρες

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κίκε Φλόρες

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:16 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 18.12.2023

Ο Κίκε Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης, καθώς προτιμήθηκε από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε τον Κίκε Σάντσες Φλόρες ως νέο προπονητή της για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Αλόνσο, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα (18/12) ο σύλλογος της La Liga. 

Ο 58χρονος συμφώνησε τη Κυριακή (18/12) με τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι τον προτίμησαν από τον Χάβι Γκράθια και τον μέχρι πρότινος προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο νέος προπονητής υπέγραψε με την ισπανική ομάδα ως το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο,

Ο Φλόρες ήταν στην Χετάφε, όπου απολύθηκε μετά την πτώση του συλλόγου στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο 58χρονος πέρασε επίσης στην Γουότφορντ, Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Βαλένθια, μεταξύ άλλων. Ο μεγαλύτερος τίτλος που έχει κατακτήσει είναι το Europa League με την Ατλέτικο το 2010.

«Η Σεβίλλη και ο Κίκε Σάντσες Φλόρες κατέληξαν σε συμφωνία για να γίνει ο νέος προπονητής της πρώτης ομάδας, υπογράφοντας μέχρι το 2025», ανέφερε η Σεβίλλη σε ανακοίνωσή της. Αυτή τη στιγμή η Σεβίλλη βρίσκεται στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.