Ο Άλαν Σίρερ έφτιαξε την ιδανική για εκείνον επίθεση της Αγγλίας ενόψει του Euro - Σε νέο ρόλο ο Κέιν

Ο Άλαν Σίρερ έφτιαξε την ιδανική για εκείνον επίθεση της Αγγλίας ενόψει του Euro - Σε νέο ρόλο ο Κέιν

Ο Άλαν Σίρερ ανέλαβε τον ρόλο του προπονητή και έφτιαξε την καλύτερη μεσοεπιθετική γραμμή που θεωρεί ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο επερχόμενο Euro.

Το Euro 2024 πλησιάζει ολοένα και περισσότερο και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για την διοργάνωση που θα συγκεντρώσει στα γήπεδα της Γερμανίας όλα τα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όταν όμως αναφέρεται η εθνική Αγγλίας και το αγγλικό ποδόσφαιρο, η σκέψη όλων δε γίνεται να μην πάει στον Άλαν Σίρερ. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League ονομάτισε την καλύτερη επιθετική γραμμή που μπορεί κατά την γνώμη του να παραταχθεί η Αγγλία στο επερχόμενο Euro ενώ προέβη και σε μία κίνηση-έκπληξη, αλλάζοντας τον ρόλο του Χάρι Κέιν.

Η ιδιανική επιθετική γραμμή για τον Σίρερ αποτελείται από τους Φιλ Φόντεν, Μπουκάγιο Σάκα, Όλι Γουότκινς και Χάρι Κέιν, ο οποίος θα αγωνίζεται σε μία θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει. Πιο συγκεκριμένα, επειδή τόσο ο Γουότκινς όσο και ο Χάρι Κέιν πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, στην προσπάθεια του να τους συμπεριλάβει και τους δύο, ο Σίρερ τοποθέτησε τον Κέιν πίσω από τον φορ της Άστον Βίλα σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Για την μεσαία γραμμή, έδωσε φανέλα βασικού στους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Ντέκλαν Ράις.

Οι δηλώσεις του Άλαν Σίρερ:

«Δεν πιστεύω πως ο Γκάρεθ θα ακολουθήσει αυτή την προσέγγιση, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται η Αγγλία. Ο Όλι Γουότκινς θα παίξει στην κορυφή. Ο Κέιν μπορεί να επιστρέψει στο χώρο του… δεκαριού, που όλοι ξέρουμε πως είναι φυσικό κομμάτι του παιχνιδιού του και ήταν πολύ σημαντικό στη δημιουργία της Αγγλίας, της Τότεναμ και της Μπάγερν Μονάχου».