Επιστρέφει στην Ελλάδα και τη Σαντορίνη ο Σισέ

Τζιμπρίλ Σισέ

i

©intime

Επιστρέφει στην Ελλάδα και τη Σαντορίνη ο Σισέ

Δημήτρης Χούπης 15:24 - 29.06.2023

Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει στην Ελλάδα για ακόμα μια φορά, για να παίξει μουσική σε ένα κλαμπ της Σαντορίνης, ως «DJ».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι γνωστό για τις ικανότητές του ως «DJ», αλλά και πόσο του αρέσει η μουσική. Άλλωστε το έχει δείξει πολλές φορές, βρισκόμενος σε μαγαζιά για να διασκεδάσει το κοινό. 

Αυτή τη φορά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Ελλάδα και θα βρεθεί στη Σαντορίνη. Πιο αναλυτικά ο Γάλλος θα βρεθεί σε ένα γνωστό μαγαζί του νησιού στις 30/6, προκειμένου να αναλάβει τη ψυχαγωγία των πελατών του κλαμπ. 

Η τελευταία φορά που ο πρώην φορ των «πρασίνων» βρέθηκε στη χώρα μας ήταν τον Ιανουάριο. Τότε ο Παναθηναϊκός πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο τον είχε βραβεύσει, μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ για τη συνεισφορά τους στην ομάδα. 

Ο Γάλλος αποτέλεσε παίκτης της αθηναϊκής ΠΑΕ για δύο σεζόν (2009-11). Μέσα σε αυτή τη διετία κατέκτησε ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα, ενώ βρήκε δίχτυα 55 φορές. Ο 41χρονος ξεκίνησε από την Οσέρ, για την οποία έπαιξε μια εφταετία. Έπειτα πήρε μεταγραφή για τη Λίβερπουλ, με την οποία πήρε ένα Champions League, ένα FA Cup, ένα Super Cup Eυρωπαϊκό και ένα Community Shield. 

Στη συνέχεια έπαιξε για τη Μαρσέιγ για δυόμιση σεζόν, ενώ για έξι μήνες αγωνίστηκε για τη Σάντερλαντ. Μετά τον Παναθηναϊκό πήγε στην Ιταλία για τη Λάτσιο, ενώ ακόμα έχει φορέσει τις φανέλες των ΚΠΡ, Αλ Γκαράφα, Κουμπάν Κράσνονταρ. Μπαστιά, Σαιν Πιερουάζ και Υβερτόν - Σπορ. Τέλος με την Εθνική Γαλλίας έχει υπάρξει διεθνής 58 φορές, έχοντας βάλει 14 γκολ.