Ιδιαίτερη τιμή για τον Σκαλόνι: Δρόμος στο Σάντα Φε πήρε το όνομά του (pic)

Λιονέλ Σκαλόνι

i

©PrtScr

Ιδιαίτερη τιμή για τον Σκαλόνι: Δρόμος στο Σάντα Φε πήρε το όνομά του (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:01 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 09.01.2024

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι θα έχει πλέον έναν κεντρικό δρόμο στο Σάντα Φε με το όνομά του, ως ένδειξη φόρου τιμής.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη γενέτειρά του και γενικότερα στην Αργεντινή, με τον ίδιο να μη ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του. 

Με αυτόν στον τιμόνι, η εθνική ομάδα της Αργεντινής κατέκτησε το Copa America (κόντρα στη Βραζιλία) αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ (κόντρα στη Γαλλία) για τρίτη φορά στην ιστορία της. 

Έτσι με αυτό τον τρόπο, ο Σκαλόνι τιμήθηκε στον τόπο καταγωγής του, για τις επιτυχίες του με την «αλμπισελέστε». Συγκεκριμένα ως ένδειξη φόρου τιμής ονόμασαν έναν δρόμο στο Σάντα Φε, όπου γεννήθηκε με το όνομά του. 

Θυμίζουμε πως στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, η Αργεντινή τοποθετήθηκε στον Α΄ Όμιλο του Copa America 2024 μαζί με Περού, Χιλή και το νικητή του ζευγαριού Καναδάς - Τρινιντάντ Τομπάγκο. Μάλιστα από τη διαδικασία προκύπτει η είδηση ότι η ομάδα του Λιονέλ Μέσι μπορεί να παίξει με τη Βραζιλία μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.