Και η Ίντερ στη διεκδίκηση του Σκαμάκα

Τζιανλούκα Σκαμάκα

i

©PrtScr

Και η Ίντερ στη διεκδίκηση του Σκαμάκα

Κώστας Τσιακλής 22:30 - 31.07.2023

Η Ίντερ φέρεται να μπαίνει στη διεκδίκηση του Τζιανλούκα Σκαμάκα. Τον επιθετικό της Γουέστ Χαμ θέλει σύμφωνα με ιταλικά μέσα και η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται να προκύπτει με την περίπτωση του Τζιανλούκα Σκαμάκα. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ίντερ απευθύνθηκε στη Γουέστ Χαμ και της κατέθεσε μια προφορική προσφορά.

Πριν μερικές ημέρες πληροφορίες από την Ιταλία έκαναν λόγο για συμφωνία της Ρόμα με τη Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του Τζιανλούκα Σκαμάκα. Όπως είχε αναφερθεί η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα πλήρωνε ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ ενώ στο ντιλ υπήρχε και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτή θα ενεργοποιηθεί τελικά (αρχικά αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή) αν ο 24χρονος επιθετικός πραγματοποιήσει ορισμένο αριθμό συμμετοχών και η Ρόμα εξασφαλίσει θέση για το Champions League της περιόδου 2024-2025.

Πλέον τα δεδομένα φαίνεται να παίρνουν νέα τροπή αφού ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έβαλε στο κόλπο της διεκδίκησης του και την Ίντερ. Όπως αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ οι «νερατζούρι» έκαναν μια προφορική πρόταση για μόνιμη αγορά ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ίντερ άλλωστε ψάχνει για επιθετικό μετά την αποχώρηση του Έντιν Τζέκο αλλά και το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου που έκανε έξαλλους τους Μιλανέζους όταν ξεκίνησε τις συζητήσεις με τη Γιουβέντους. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως οι «νερατζούρι» απέκτησαν ως ελεύθερο τον Μάρκους Τουράμ από τη Γκλάντμπαχ. Ενδιαφέρον υπάρχει επίσης για τον νεαρό επιθετικό της Άρσεναλ, Φολαρίν Μπαλογκούν, ωστόσο όπως προσθέτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο η περίπτωση του αυτή τη στιγμή θεωρείται αρκετά ακριβή.

Ο Σκαμάκα πάντως βρίσκεται στη Γουέστ Χαμ από το καλοκαίρι του 2022 όταν και αποκτήθηκε από την Τορίνο με 36 εκατομμύρια ευρώ. Στον ένα χρόνο παρουσίας του στα «σφυριά» ο Ιταλός δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα αφού σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε μόλις οκτώ τέρματα. Επίσης στην κάτοχο του Conference League θα πρέπει να νικήσει και τον ανταγωνισμό αφού στην αιχμή του δόρατος αγωνίζονται και οι Μιχαήλ Αντόνιο και Ντάνι Ίνγκς.