Σκάρπα: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, ώρα να γυρίσω στην πατρίδα μου»

O Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Σκάρπα: «Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, ώρα να γυρίσω στην πατρίδα μου»

Sportal newsroom 17:58 - 28.12.2023

Ο Γκουστάβο Σκάρπα επιστρέφει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Ατλέτικο Μινέιρο και αποχαιρέτησε τόσο τους οπαδούς του Ολυμπιακού όσο και αυτούς της Νότιγχαμ.

Παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο και τυπικά έως το 2027 είναι ο Γκουστάβο Σκάρπα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να στεριώσει στην Ευρώπη.

Την τρέχουσα σεζόν ο 29χρονος άσος μέτρησε έντεκα συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους» αγωνιζόμενος συνολικά για 422 λεπτά. Τελευταία του αναμέτρηση ήταν αυτή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου και αγωνίστηκε για 63 λεπτά.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Γκουστάβο Σκάρπα αποχαιρέτισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ τόνισε πως είναι ώρα να γυρίσει στην πατρίδα του.

«Σε όλους τους οπαδούς της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη στήριξη, την αγάπη και κυρίως τον σεβασμό.

Ήταν ένα όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και είμαι ευγνώμων στον Θεό, γιατί ξέρω από πού ξεκίνησα και πόσο δύσκολο ήταν να τα καταφέρω.

Τώρα είναι ώρα να γυρίσω στην πατρίδα μου, τα λέμε παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα του ο Σκάρπα.