Η αστυνομία της Σκωτίας ερευνά σεξουαλική επίθεση σε βάρος 13χρονης στο γήπεδο της Νταντί

Η αστυνομία της Σκωτίας ερευνά σεξουαλική επίθεση σε βάρος 13χρονης στο γήπεδο της Νταντί

Δημήτρης Χούπης 14:20 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 04.11.2023

Την περίπτωση σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μιας 13χρονης κοπέλας στο γήπεδο της Νταντί εξετάζει η αστυνομία της Σκωτίας.

Την περίπτωση σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μιας 13χρονης κοπέλας στο γήπεδο της Νταντί εξετάζει η αστυνομία της Σκωτίας. Συγκεκριμένα το συμβάν λέγεται πως έγινε το βράδυ της Τετάρτης, την ημέρα δηλαδή που η ομάδα της Νταντί αντιμετώπιζε τη Ρέιντζερς

«Διεξάγουμε έρευνες μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση που αφορούσε ένα 13χρονο κορίτσι στο Dens Park στο Dundee την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων καθυστέρησε να ξεκινήσει αρχικά λόγω της καθυστερημένης άφιξης των οπαδών της Ρέιντζερς και δεύτερον γιατί οι φίλοι της Νταντί άναψαν πολλά καπνογόνα και ο διαιτητής του αγώνα περίμενε να καθαρίσει η ατμόσφαιρα

«Η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων είναι στις προτεραιότητές μας. Λόγω των πολλών καπνογόνων το παιχνίδι σταμάτησε. Οι παίκτες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψαν λίγη ώρα μετά. Παίρνοντας καπνογόνα μέσα στο γήπεδο δεν είναι μόνο επίθεση, αλλά και πολύ επικίνδυνο. Είναι απογοητευτικό και ανησυχητικό ότι παρά τις προειδοποιήσεις, αυτό το πράγμα συνεχίζεται», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας μεταξύ άλλων. 

Από τη μεριά της η Νταντί έβγαλε μια ανακοίνωση, στην οποία καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στον αγώνα και τόνισε πως θα ξεκινήσει έρευνες μαζί με την αστυνομία για να βρεθούν οι δράστες. 

«Η Νταντί ερευνά και δουλεύει μαζί με τις αρμόδιες Αρχές μετά από αρκετά απαράδεκτα περιστατικό που συνέβησαν στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρέιντζερς. Παρά την έντονη προσπάθεια όλων των ομάδων του πρωταθλήματος και της Ομοσπονδίας, οι φωτοβολίδες, τα προσβλητικά πανό αποτελούν πρόβλημα για όλο το πρωτάθλημα. 

Ξεσηκωμός στην Premier League: Οι οπαδοί και των 20 ομάδων ζητούν να μην παίξουν τα Χριστούγεννα
PREMIER LEAGUE

14:58 - 31.10.2023

Ξεσηκωμός στην Premier League: Οι οπαδοί και των 20 ομάδων ζητούν να μην παίξουν τα Χριστούγεννα

Οι οπαδοί των είκοσι ομάδων της Premier Leuage έστειλαν επιστολή στη διοργάνωση για να μην διεξαχθούν αγώνες στις 24 Δεκεμβρίου, αφού τότε έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση μεταξύ Γουλβς και Τσέλσι.

Δουλεύοντας μαζί με τις Αρχές, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι αυτή τη στιγμή. Ο σύλλογος θα σχολιάσει περαιτέρω μόλις πραγματοποιηθεί και ολοκληρωθεί η εν εξελίξει έρευνα».