Σοκ με Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ, χάνει τα Playoffs - Χαμόγελα για Λύρατζη

Τόμας Κεντζιόρα

i

©intime

Σοκ με Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ, χάνει τα Playoffs - Χαμόγελα για Λύρατζη

Μάνος Τσαλγατίδης 13:46 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 31.03.2023

Ο Τόμας Κεντζιόρα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και μένει εκτός έξι εβδομάδες, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι φόβοι για τον Τόμας Κεντζιόρα επιβεβαιώθηκαν με τον Πολωνό μπακ να υποφέρει από θλάση δευτέρου βαθμού κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός από 4 έως 6 εβδομάδες!

Ωστόσο, υπάρχουν και ευχάριστα νέα για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς ο Λευτέρης Λύρατζης προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του με όλη την ομάδα. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως είναι έτοιμος, αλλά με δεδομένη την απουσία του Κεντζιόρα είναι ένα καλό νέο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την δουλειά τους ενόψει της μάχης κόντρα στην ΑΕΚ και καταστρώνουν τα πλάνα με στόχο το 2/2 στα Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23. 

Η προπόνηση της Παρασκευής (31.03) μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια rondo, περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο.

Οι εξετάσεις του Τόμας Κεντζιόρα έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο. Ο Πολωνός μπακ ξεκίνησε θεραπείες και το διάστημα απουσίας του από την ενεργό δράση υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες.Το Σάββατο (01.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00».