Η συγκινητική ανάρτηση του Σοτίλ για τον θάνατο του Μπαρόνε (pic)

Η συγκινητική ανάρτηση του Σοτίλ για τον θάνατο του Μπαρόνε (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:23 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 19.03.2024

Ο Ρικάρντο Σοτίλ αποχαιρέτησε μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησής του στο Instagram τον CEO της Φιορεντίνα, Τζο Μπαρόνε, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών.

Σε πένθος «βυθίστηκε» η ομάδα της Φιορεντίνα και το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Το απόγευμα της Τρίτης (19/3) έγινε γνωστό ότι ο CEO των «βιόλα», Τζο Μπαρόνε, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών, μία μέρα πριν από τα 58α γενέθλιά του. Την είδηση την έκανε γνωστή η ιταλική ομάδα, λέγοντας ότι ο Μπαρόνε είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και νοσηλευόταν από το βράδυ της Κυριακής σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μιλάνου.

Το συμβάν αυτό έφερε και την αναβολή του αγώνα της Φιορεντίνα με την Αταλάντα. Η καρδιά του Μπαρόνε, λοιπόν τον πρόδωσε και δυστυχώς ο 57χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας την ομάδα της Φλωρεντίας, αλλά και το ιταλικό ποδόσφαιρο σε πένθος. Ο Μπαρόνε άφησε πίσω τη σύζυγό του, Καμίλα, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του, Πιέτρο, Σαλβατόρε, Τζουζέπε και Γκαμπριέλα.

Με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός, ο ποδοσφαιριστής της ιταλικής ομάδας, Ρικάρντο Σοτίλ μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησής του στο Instagram αποχαιρέτησε τον CEO των βιόλα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Γεια σου Τζο, τι απέραντη θλίψη στις καρδιές μας, έγιναν όλα τόσα γρήγορα που δεν μοιάζουν αληθινά. Σου γράφω αυτές τις λέξεις με έναν κόμπο στο λαιμό, είναι λέξεις που βγαίνουν από τα βάθη της καρδιάς μου και που θέλω να σου τις αφιερώσω.

Ήσουν το άτομο που πίστεψε σε μένα από τις πρώτες προπονήσεις που παρακολούθησες, πάντα πάλευες στην πρώτη γραμμή για όλους μας. Πόσες φορές μιλήσαμε, πόσες φορές με κάλεσες στο δωμάτιό σου και μου έλεγες πόσο πολύ ήθελες να με δεις στην κορυφή. Μπορώ μόνο να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΖΟ για το πώς μου συμπεριφέρθηκες από την πρώτη μέρα.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά όταν η Φιορεντίνα βγει στο χορτάρι θα παίξει πάνω από όλους για σένα και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο που ονειρεύτηκες. Στέλνω μία αγκαλιά σε όλη την οικογένειά σου, στα παιδιά σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει», έγραψε ο παίκτης της Φιορεντίνα.