Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Serie A για τον θάνατο του Τζουζέπε Μπαρόνε

Τα συλλυπητήρια των ομάδων της Serie A για τον θάνατο του Τζουζέπε Μπαρόνε

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:25 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.03.2024

Δείτε τα συλλυπητήρια των ομάδων της Serie A για τον θάνατο του CEO της Φιορεντίνα, Τζουζέπε Μπαρόνε.

Το ιταλικό ποδόσφαιρο και η Φιορεντίνα βρίσκονται σε βαθύ πένθος από το απόγευμα της Τρίτης (19/3). Συγκεκριμένα, ο CEO των «βιόλα», Τζουζέπε Μπαρόνε άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών.

Ο Μπαρόνε υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν από το βράδυ της Κυριακής (17/3) σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο Μιλάνο. Αυτό το γεγονός οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Φιορεντίνα με την Αταλάντα, για την 29η αγωνιστική της Serie A.

Με νέα ανακοίνωση της η ιταλική ομάδα έκανε γνωστό πως ο Μπαρόνε δεν βρίσκεται κοντά μας, με την είδηση να βυθίζει τόσο τον σύλλογο όσο και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο CEO της Φιορεντίνα άφησε πίσω τη σύζυγό του, Καμίλα, αλλά και τα τέσσερα παιδιά του, Πιέτρο, Σαλβατόρε, Τζουζέπε και Γκαμπριέλα.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, όλες οι ομάδες της Serie A έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους μέσω των social media στην οικογένεια του Μπαρόνε.

«Με βαθύ πόνο και απέραντη θλίψη, η Φιορεντίνα χάνει σήμερα ένα από τα σημεία αναφοράς της, μια φιγούρα που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία του συλλόγου και που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Ο Γενικός Διευθυντής Τζουζέπε Μπαρόνε, μετά την ασθένεια που τον χτύπησε την Κυριακή, έφυγε σήμερα στο νοσοκομείο "San Raffaele" του Μιλάνου.

Ο Ρόκο Κομίσο και η οικογένειά του, ο Ντανιέλε Πραντέ, ο Νικολάς Μπουρδίσο, ο Αλεσάντρο Φεράρι, ο Βιτσέντσο Ιταλιάνο, ο Κριστιάνο Μπιράγκι και όλη η Φιορεντίνα αισθάνονται συντετριμμένοι από την τρομερή απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε τον μεγάλο του επαγγελματισμό, την καρδιά του και το πάθος του για αυτά τα χρώματα.

Ένας άνθρωπος που ήταν φίλος διαθέσιμος και πάντα κοντά σε όλες τις στιγμές, στις πιο χαρούμενες και κυρίως στις πιο δύσκολες. Όλος ο μωβ κόσμος αγκαλιάζει τη σύζυγό του Καμίλα, τα παιδιά του και ολόκληρη την οικογένεια των Μπαρόνε σε αυτή τη στιγμή τεράστιας απόγνωσης», ανέφερε η Φιορεντίνα στην ανακοίνωσή της.

Οι αναρτήσεις των ομάδων της Serie A: