Σουάρες για Μέσι: «Όμορφο που απολαμβάνουμε μαζί το τελικό μας στάδιο ως ποδοσφαιριστές»

Λουίς Σουάρες & Λιονέλ Μέσι

i

© PrtScr

Σουάρες για Μέσι: «Όμορφο που απολαμβάνουμε μαζί το τελικό μας στάδιο ως ποδοσφαιριστές»

Πάνος Κορομηλάς 09:54 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 03.02.2024

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, τονίζοντας πως απολαμβάνει την κοινή τους πορεία προς το φινάλε της καριέρας τους.

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει δημιουργήσει έντονη «καταλανική» παροικία μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι. Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα εντάχθηκαν αρχικά στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον Λουίς Σουάρες να συμπληρώνει το «καρέ» τον Ιανουάριο, μετά την αποχώρηση του από την Γκρέμιο

Και οι τέσσερις πλέον βαδίζουν στο τελευταίο στάδιο της επαγγελματικής τους καριέρας, απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το reunion τους, προκαλεί ενθουσιασμό και ξυπνά αναμνήσεις από μια πολύ πετυχημένη εποχή για την Μπαρτσελόνα.

Οι ίδιοι πάντως, μπορεί να μην αγωνίζονται πλέον στο κορυφαίο επίπεδο, διασκεδάζουν όμως την κοινή τους παρουσία, γράφοντας τα «τελευταία χιλιόμετρα». Το διάστημα αυτό, η Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας. Μετά τα δύο φιλικά στο Ριάντ, ταξίδεψε στο Χονγκ Κόνγκ για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.

Σε δηλώσεις του εν όψει του αγώνα, ο Λουίς Σουάρες μίλησε σε δημοσιογράφους για τη συνεργασία του με τον Λιονέλ Μέσι και έκανε σαφές πως απολαμβάνει την συνύπαρξη τους σε ένα από τα τελευταία κεφάλαια της καριέρας τους. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος μετά από πολλά χρόνια που παίζουμε μαζί, που μοιράζομαι όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και την καθημερινά μαζί του.

Είναι πολύ ωραίο να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό το τελικό στάδιο ως ποδοσφαιριστές και να το απολαμβάνουμε και ως φίλοι».

Υπενθυμίζεται πως Μέσι και Σουάρες αγωνίστηκαν μαζί στη Βαρκελώνη για έξι χρόνια, από το 2014 έως το 2020. Σε αυτό το διάστημα, κατέκτησαν τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα Κύπελλα και ένα Champions League, συνθέτοντας ένα από τα πιο αποτελεσματικά επιθετικά δίδυμα εκείνης της περιόδου.