O Λουίς Σουάρες διώχνει παίκτη από την Ίντερ Μαϊάμι και τον στέλνει (;) στην Ελλάδα

O Σουάρες και ο Μέσι

O Λουίς Σουάρες διώχνει παίκτη από την Ίντερ Μαϊάμι και τον στέλνει (;) στην Ελλάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:32 - 24.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 24.12.2023

Η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες στην Ίντερ Μαϊάμι προκάλεσε σενάρια όσον αφορά τον επιθετικό, Λεονάρντο Καμπάνα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την απόκτηση του Λουίς Σουάρες ανακοίνωσε η Ίντερ Μαϊάμι, με τον Ουρουγουανό να μπαίνει στην παρέα των Μέσι, Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα. Ο ίδιος υπέγραψε την Παρασκευή (22/12) το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια ενός χρόνου συν οψιόν ανανέωσης.

Κάπως έτσι, ο ίδιος προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας του Γκεράρντο Μαρτίνο, με αποτέλεσμα να υπάρχει η απαίτηση για αποχώρηση ενός επιθετικού. Αυτός, όπως αναφέρει Μέσο από το Εκουαδόρ, πιθανότατα θα είναι ο Λεονάρντο Καμπάνα, ο οποίος εικάζεται πως θα αποτελέσει παρελθόν. 

Σύμφωνα με την «El Futbolero», ο ίδιος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο των ΗΠΑ, αναφέροντας, μάλιστα, πως αρκετές ομάδες από διάφορες χώρες τον εξετάζουν. Μία από αυτές φαίνεται πως είναι ελληνική, αφού το ΜΜΕ υποστηρίζει πως σύλλογος από πρωτάθλημα της χώρας μας βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους προορισμούς του 23χρονου. 

«Αρκετοί σύλλογοι, οι οποίοι προέρχονται από τη Βραζιλία, το Μεξικό και την Ελλάδα, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρουν τους για τον Καμπάνα», ανέφερε το δημοσίευμα. Εντούτοις, δεδομένης και της ηλικίας του, ο νεαρός επιθετικός εξέφρασε την πρόθεση να παραμείνει στην Ίντερ Μαϊάμι, θεωρώντας πως η συνύπαρξη με τον Λιονέλ Μέσι έχει να του προσφέρει πολλά. 

Πολυβόλα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πληγωμένη η ΑΕΚ – Εκπληκτικές διαφορές στη σύγκριση με πέρσι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:30 - 24.12.2023

Πολυβόλα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πληγωμένη η ΑΕΚ – Εκπληκτικές διαφορές στη σύγκριση με πέρσι

Ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν τα διπλάσια γκολ σε σχέση με πέρσι τέτοια εποχή. Ακολουθούν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός. Τρομερή διαφορά στην άμυνα για την ΑΕΚ, τρομακτική πτώση για τον Βόλο και σημαντική άνοδος γι’ Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Όσο για το ποιος είναι ο Καμπάνα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με καταγωγή τις ΗΠΑ και το Εκουδόρ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ο ίδιος γνωρίζει τι θα πει Ευρώπη, αφού στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Φαμαλικάο, Γουλβς και Γκρασχόπρς, μέχρι τελικά να μετακομίσει οριστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες τον περασμένο Γενάρη, για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.