Σπανός: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Θοδωρή Βλάχο - ΠΑΟΚ και Άρης μπορούν να προκριθούν»

Δημήτρης Σπανός

i

© Intime

Σπανός: «Συμφωνώ απόλυτα με τον Θοδωρή Βλάχο - ΠΑΟΚ και Άρης μπορούν να προκριθούν»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:40 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 01.08.2023

Ο πολύπειρος προπονητής, Δημήτρης Σπανός, μίλησε για τις ρεβάνς των ΠΑΟΚ και Άρη στο Conference League, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος μετά τον τελικό στο πόλο.

Μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Αραράτ και Μπεϊτάρ αντίστοιχα, Άρης και ΠΑΟΚ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση. Με αφορμή τις δύο επερχόμενες σημαντικές ρεβάνς των ελληνικών ομάδων, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ενώ επίσης δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο, μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στην Ουγγαρία.

Καταρχήν σχολίασε τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής πόλη Θοδωρή Βλάχου μετά τον χαμένο τελικό της Ελλάδας με την Ουγγαρία: «Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Το έχω κάνει κι εγώ. Εμείς οι προπονητές πρέπει να κοιτάμε το καλό της ομάδας κι όχι το συμφέρον μας».

Για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων: «Ο Παναθηναϊκός είναι με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο όπως κι ο Άρης παρά το 1-1 στην Αρμενία. Ο Παναθηναϊκός έδειξε έτοιμος, διαβασμένος και ότι είναι καλύτερος από την Ντνίπρο. Ο Άρης δεν ήταν καλός, έδειξε αδυναμίες που ήταν λογικές. Μιλάμε για μία καινούργια ομάδα με 15 νέους παίκτες που δεν έχουν κάνει καθόλου μαζί προετοιμασία. Ο Τερζής δεν είναι μάγος. Ο Άρης θα είναι πολύ καλύτερος στον επαναληπτικό του Βικελίδης.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ είδαμε μια ομάδα σαν την περσινή. Μια ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, έφτανε στην περιοχή, αλλά δεν σκόραρε. Θεωρώ, ότι και οι τρεις ελληνικές ομάδες μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση».

Για τον τραυματισμό του Μπράμπετς: «Τον παίκτη τον βλέπεις πρώτα στο βίντεο και μετά στο γήπεδο. Ο Αηδόνης δεν είναι έτοιμος για τον Άρη. Άλλωστε η ομάδα θα έπαιρνε ούτως η άλλως στόπερ. Ο Ρόουζ ήταν κοντά στην επιστροφή του. Αν ερχόταν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά».

Για τον αν ο Κάρσλον και ο Μορόν πρέπει να ξεκινήσουν βασικοί στον επαναληπτικό με την Αραράτ: «Είναι δεδομένο ότι θα είναι βασικοί στο δεύτερο αγώνα με την Αραράτ. Ξεχωρίζουν και έκαναν τη διαφορά από τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι στην Αρμενία».

Για το μέλλον του: «Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα, περιμένουμε».