Σπανός σε ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Είστε μάγκες και παίζετε τα παιχνίδια στο γήπεδο»

Γιώργος Σπανός

i

© Intime

Σπανός σε ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Είστε μάγκες και παίζετε τα παιχνίδια στο γήπεδο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:30 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 12.03.2023

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός απευθύνθηκε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους είπε: «Είστε μάγκες και παίζετε τα παιχνίδια στο γήπεδο».

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, χάρη σε δύο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στην «Opap Arena» με 1-3 είναι και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι πράσινοι βρήκαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι εκείνος που... καθάρισε και μπαίνουν στα Play Offs έχοντας απόσταση δύο βαθμών από την ΑΕΚ, πέντε από τον Ολυμπιακό και εφτά από τον ΠΑΟΚ.

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού έως τώρα στο πρωτάθλημα φαίνεται πως παραδέχονται και οι άνθρωποι του Ατρόμητου, αν λάβουμε υπόψη μας όσα μετέφεραν στους ανθρώπους του τριφυλλιού μετά τη λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου, αλλά και ο ίδιος ο Γιώργος Σπανός, μιλώντας με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τους μετέφεραν τα συγχαρητήριά τους και μεταξύ άλλων τους τόνισαν:

«Σας ευχόμαστε να πάρετε το πρωτάθλημα γιατί εκτός από καλή ομάδα είστε μάγκες και παίζετε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο».