Σπόραρ: «Ποτέ δεν τα παρατάμε» - Η ατάκα του Μλαντένοβιτς για τη σπουδαία νίκη

Σπόραρ: «Ποτέ δεν τα παρατάμε» - Η ατάκα του Μλαντένοβιτς για τη σπουδαία νίκη

Sportal newsroom 20:14 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 04.11.2023

Οι σκόρερ του Παναθηναϊκού Μλαντένοβιτς και Σπόραρ σχολίασαν τη σπουδαία νίκη επί της Λαμίας.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη στη Λαμία, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Το «τριφύλλι» επικράτησε 2-1 των γηπεδούχων με γκολάρες από τον Μλαντένοβιτς και στον Σπόραρ.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ σχολίασε τη νίκη στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Μπήκαμε καλά, μετά το προηγούμενο παιχνίδι μπήκαμε με αυτοπεποίθηση. Η Λαμία έπαιξε ανοιχτά. Ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά αν κάνεις εύκολα λάθη τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Πρέπει να μην κάνουμε εύκολα λάθη, δεν ξέρω αν ήταν κόκκινη στον Αράο, μετά η ομάδα όμως αντιστάθηκε και κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη».

Ο Σλοβένος φορ του «τριφυλλιού» Αντράζ Σπόραρ με τη σειρά του τόνισε: «Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Η Λαμία ήταν πολύ καλός αντίπαλος. Αν και δεν παίξαμε καλά, πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Ποτέ δεν τα παρατάμε. Υπήρχε και το VAR που είχε πολλές αποφάσεις, δεν τα παρατάμε ποτέ, ψάχνουμε φάσεις και ευκαιρίες, δεν έβαλα το πέναλτι, ωστόσο, πήραμε τη νίκη.

Σαν πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, «έσπασε» με δέκα το μπλόκο της Λαμίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:29 - 04.11.2023

Σαν πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, «έσπασε» με δέκα το μπλόκο της Λαμίας

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό με 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», ξεπερνώντας την αντίσταση της αξιόμαχης Λαμίας και την ανύπαρκτη αποβολή του Αράο. Μλαντένοβιτς και Σπόραρ τα γκολ της νίκης του Τριφυλλιού, είχε ισοφαρίσει ο Καρλίτος. Έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Σπόραρ.

Αυτά τα παιχνίδια με μικρότερες ομάδες πρέπει να τα κερδίζεις. Στα play off, όμως, όλα είναι ντέρμπι και πρέπει επίσης να παίρνεις βαθμούς. Έχουμε πλέον το ματς της Πέμπτης που πρέπει να νικήσουμε για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».