Στάικος: «Όλοι είδαν ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, η Λαμία έκανε δύο ευκαιρίες και σκόραρε»

Θανάσης Στάικος

i

©Intime

Στάικος: «Όλοι είδαν ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω, η Λαμία έκανε δύο ευκαιρίες και σκόραρε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:11 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 20.10.2023

Ο Θανάσης Στάικος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το γεγονός ότι οι παίκτες του άξιζαν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η Λαμία έκανε δύο φάσεις και σκόραρε. Την ίδια ώρα ο Λεωνίδας Βόκολος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ τόνισε πως η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα του.

Την τρίτη νίκη της στη φετινή Stoiximan Super League πανηγύρισε η Λαμία, η οποία επιβλήθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, για την 8η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.  

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Θανάσης Στάικος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το γεγονός ότι οι παίκτες του άξιζαν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η Λαμία έκανε δύο φάσεις και σκόραρε.

«Όλοι είδαν ότι αξίζαμε το κάτι παραπάνω. Ουσιαστικά ο αντίπαλος έκανε δύο ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία έκλεισε τους χώρους και στα τελευταία λεπτά αφήσαμε και εμείς χώρους γι' αυτό είχε και η ομάδα της Λαμίας ευκαιρίες και να αυξήσει το σκορ. Ήταν μια καλή εμφάνιση της ομάδας η οποία δεν συνδυάστηκε με νίκη και επειδή είναι συνεχόμενες οι ήττες μας πρέπει να συνδυάζουμε τις καλές εμφανίσεις και με βαθμούς».

Βόκολος: «Τα παιδιά κάνανε κατάθεση ψυχής» 

Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας Βόκολος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ τόνισε πως η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα του.   

«Δεν θέλω να σχολιάσω τα ρεκόρ. Τα παιδιά κάνανε κατάθεση ψυχής. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί τα Γιάννενα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική η οποία άξιζε για τον κόσμο της Λαμίας και των ποδοσφαιριστών μου», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής. 

Για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ο 53χρονος τεχνικός είπε: «Για εμάς ο σχεδιασμός είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Σήμερα θα ξεκουραστούμε και θα ηρεμήσουμε, αλλά από αύριο θα ετοιμαστούμε για τον επόμενο δύσκολο αγώνα στην Τρίπολη. Ο δρόμος είναι μεγάλος και θέλει προσπάθεια από όλους. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον κόσμο μας, επειδή βοήθησαν τα παιδιά να αποδώσουν στο μέγιστο».