«Σταματάει ο Ντι Μαρία από την εθνική Αργεντινής μετά το Copa America»

Άνχελ Ντι Μαρία

i

©Intime

«Σταματάει ο Ντι Μαρία από την εθνική Αργεντινής μετά το Copa America»

Ορέστης Καδδάς 20:10 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 07.09.2023

Ο Άνχελ Ντι Μαρία, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN της Αργεντινής, αναμένεται να σταματήσει από τις υποχρεώσεις με την Εθνική του μετά το Copa America του 2024.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει να αγωνίζεται με την Εθνική του ομάδα, μετά το τέλος του Copa America 2024, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών από τις 20 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου. Η Αργεντινή είναι η κάτοχος του προηγούμενου Copa America έχοντας νικήσει τη Βραζιλία στον τελικό στο «Μαρακανά».

Ο 35χρόνος έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της Αργεντινής τα τελευταία χρόνια, όντας ένας από τους βασικούς στυλοβάτες της «Αλμπισελέστε» μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.  Μεγαλύτερη φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά και το Copa America του 2021, το οποίο πανηγύρισε η Αργεντινή έπειτα από γκολ του ίδιου στον τελικό απέναντι στη Βραζιλία. Ακόμα έχει κατακτήσει και το Finalissima κόντρα στην Ιταλία, αγώνα στον οποίο επίσης σκόραρε.

Με το εθνόσημο ο Ντι Μαρία έχει 29 γκολ και 27 ασίστ, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2008 κόντρα στην Παραγουάη.

Σμιντ για Βλαχοδήμο: «Ο 'Οντι αποφάσισε να φύγει, ήταν δική του απόφαση»
REST OF THE WORLD

13:52 - 03.09.2023

Σμιντ για Βλαχοδήμο: «Ο 'Οντι αποφάσισε να φύγει, ήταν δική του απόφαση»

Ο προπονητής της Μπενφίκα Ρότζερ Σμιντ, μίλησε για την αποχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου απ' το σύλλογο, τονίζοντας πως επρόκειτο για απόφαση του 'Ελληνα τερματοφύλακα να αποχωρήσει.

Σε επίπεδο συλλόγων ο Ντι Μαρία επέστρεψε στη Μπενφίκα, όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη το 2007 από τη Ροζάριο Σεντράλ. Ο Αργεντίνος εξτρέμ είχε πολλές προσφορές από τη Σαουδική Αραβία, αλλά προτίμησε την επιστροφή στον σύλλογο που τον ανέδειξε.