Στάνκοβιτς: «Να είμαστε εμείς εκείνοι που θα οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην ήττα»

O Στανκοβιτς

i

© INTIME

Στάνκοβιτς: «Να είμαστε εμείς εκείνοι που θα οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην ήττα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:27 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 14.02.2024

Δηλώσεις εν όψει του Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος παραχώρησε ο Ντεζάν Στάνκοβιτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του Europa Conference League.

Τη Φερεντσβάρος αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του, με τους Ούγγρους - όπως και τους Πειραιώτες - να ψάχνουν την πρόκριση στο Europa Conference League. Μιλώντας πριν το παιχνίδι, ο Ντεζάν Στάνκοβιτς στάθηκε στο γεγονός πως είναι υποχρέωση της ομάδας του να πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχουν κάνοι οι Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάνκοβιτς: 

«Είναι πολύ δύσκολο να προετοιμαστείς για μια αναμέτρηση με έναν νέο προπονητή στην αντίπαλη ομάδα. Την ίδια στιγμή, είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής και θα έχει προετοιμάσει καλά τους παίκτες.

Θα πρέπει να είμαστε εμείς εκείνοι που θα τον οδηγήσουμε σε ήττα. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε την τακτική που θα ακολουθήσουν στο γήπεδο, θα πρέπει πρώτα να προετοιμαστούμε για τους ποδοσφαιριστές τους αλλά δεν θα έχουμε εύκολο έργο ούτε σε αυτό από τη στιγμή που άλλαξαν σχεδόν όλο το ρόστερ τον χειμώνα, 20 με 22 παίκτες έχουν έρθει τους τελευταίους οχτώ μήνες.

Όταν ο Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών εξαιτίας του διαιτητή στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 14.02.2024

Όταν ο Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών εξαιτίας του διαιτητή στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος (vid)

Πριν από λίγους μήνες ο Σκοτ Μακτόμινεϊ προκάλεσε την οργή των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφορμή στάθηκε ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος, Γκλεν Νίμπεργκ.

Θα είναι υπέροχο συναίσθημα να παίξουμε μπροστά σε 30.000 φιλάθλους. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα όμως ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Δεν θα κριθεί αύριο η πρόκριση αλλά θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και στο πρώτο παιχνίδι επίσης. Θα χρειαστούμε πειθαρχία και συγκέντρωση στο γήπεδο. Έχω 25 ποδοσφαιριστές που είναι πρόθυμοι να υποφέρουν για να πετύχουμε»