Στη Χάντερσφιλντ ο Βατσλίκ, επέστρεψε στη Νότιγχαμ ο Ουί Τζο Χουάνγκ
i

Τόμας Βατσλίκ / © Intime

Στη Χάντερσφιλντ ο Βατσλίκ, επέστρεψε στη Νότιγχαμ ο Ουί Τζο Χουάνγκ

Sportal newsroom 00:48 - 01.02.2023

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο Τόμας Βατσλίκ, που μετακόμισε στην αγγλική Championship για λογαριασμό της Χάντερσφιλντ. Στη Νότιγχαμ επέστρεψε ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ενισχύσει το ρόστερ του με δύο παίκτες. Απέκτησε τον Σέρτζι Κανός από τη Μπρέντφορντ και τον Ζούμερ Μπούτουτσι από την Κόνιασπορ. Την ίδια στιγμή όφειλε να «ξεφορτώσει» και παίκτες, προκειμένου να αδειάσει το ρόστερ του όσο γίνεται.

Τη στιγμή λοιπόν που ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Τουρκία και την Κόνιασπορ, ο Τόμας Βατσλίκ και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ αποτελούν παρελθόν για τους Πειραιώτες.

Ο Τσέχος γκολκίπερ έγραψε 57 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα. Μετά τον τραυματισμό του ωστόσο και με την άφιξη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποφασίσει προ πολλού πως το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί. 

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Βατσλίκ είχε ορίζοντα το καλοκαίρι του 2023, εντέλει ολοκληρώθηκε λίγους μήνες νωρίτερα με την μετακίνηση του παίκτη στη Χάντερσφιλντ.

Ο Νοτιοκορεάτης φορ, πέρασε και... δεν ακούμπησε. Συνολικά 12 ματς έπαιξε με τον Ολυμπιακό, 559 λεπτά έμεινε στο χορτάρι, μόλις μια ασίστ ο φτωχός απολογισμός του. Δεν υπολογιζόταν από τον Μίτσελ και δεν είχε λόγο να κατέχει μια θέση στο ρόστερ. 

Επιστρέφει λοιπόν στη Νότιγχαμ, ομάδα στην οποία ανήκει. Θεωρείται απίθανο να παραμείνει στην αγγλική ομάδα πάντως και αναμένεται να παραχωρηθεί είτε στους Σικάγο Φάιερ του MLS, είτε στη Σεούλ.