Στην αντεπίθεση η δικηγόρος του Χακίμι: Καταγγέλει απόπειρα εκβιασμού
i

Ασράφ Χακίμι/©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Στην αντεπίθεση η δικηγόρος του Χακίμι: Καταγγέλει απόπειρα εκβιασμού

Κώστας Τόπας 15:44 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 06.03.2023

Μέσω δελτίου Τύπου, η δικηγόρος του Ασράφ Χακίμι κατήγγειλε απόπειρα εκβιασμού σε βάρος του πελάτη της.

Μία 23χρονη γυναίκα κατήγγειλε την περασμένη Κυριακή (26/02) στην αστυνομία τον 24χρονο δεξιό μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν για βιασμό. Η νεαρή κοπέλα ζήτησε να μην κάνει μήνυση και πως απλά ήθελε να δηλώσει το περιστατικό, όμως όπως είναι λογικό η υπόθεση πήγε στην εισαγγελία και η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Χακίμι κατηγορείται πλέον επίσημα για βιασμό μετά την εις βάρος του καταγγελία από νεαρή γυναίκα, με τον Μαροκινό αμυντικό να έχει τεθεί υπό δικαστική επιτήρηση. Λίγες ώρες μετά την κατηγορία της εισαγγελίας της Ναντέρ, η δικηγόρος του Χακίμι, Φανί Κολέν σε ανακοίνωσή της τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εξέλιξη αυτή του δίνει επιτέλους τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να λάβει γνώση του φακέλου.

«Σημειώνω από την πλευρά μου ότι η πληροφοριοδότης αρνήθηκε να υποβάλλει καταγγελία, αρνήθηκε να υποβληθεί στην παραμικρή ιατρική ή ψυχολογική εξέταση και αρνήθηκε να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον Ασράφ Χακίμι, παρότι η κατηγορία βασίζεται αποκλειστικά στα λόγια της. Επιπλέον, από τα έγγραφα που βρίσκονται στα χέρια της δικαστικής αστυνομίας προκύπτει, κατά τη γνώμη μου, ότι ο κ. Χακίμι υπήρξε, εν προκειμένω, αντικείμενο απόπειρας εκβιασμού», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του Μαροκινού αμυντικού των Παριζιάνων.

Η σύζυγος του Ασράφ Χακίμι, Χίμπα Αμπούκ έβαλε μπρος το διαζύγιο μετά τις κατηγορίες βιασμού
LIGUE 1

10:42 - 02.03.2023

Η σύζυγος του Ασράφ Χακίμι, Χίμπα Αμπούκ έβαλε μπρος το διαζύγιο μετά τις κατηγορίες βιασμού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ξένης ιστοσελίδας, «El Cierre Digital», η σύζυγος του Αχράφ Χακίμι έχει αποφασίσει να χωρίσει τον Ασράφ Χακίμι μετά τις καταγγελίες που ερευνώνται για το φερόμενο βιασμό μιας 24χρονης γυναίκας.

Ο Ασράφ Χακίμι, ο οποίος όπως δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στη Ναντ (04/03, 22:00) λόγω τραυματισμού, για την 26η αγωνιστική της Ligue 1, έχει την πλήρη υποστήριξη της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία δηλώνει ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ότι δεν πρόκειται να γίνει κανένα σχόλιο επί της ουσίας της υπόθεσης.