Στην Ελλάδα τον αποθεώσαμε, στη La Liga τον κράζουν: Έξαλλος με τον Ντελ Θέρο Γκράντε ο Πελεγκρίνι

Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε

i

© Intime

Στην Ελλάδα τον αποθεώσαμε, στη La Liga τον κράζουν: Έξαλλος με τον Ντελ Θέρο Γκράντε ο Πελεγκρίνι

Κώστας Τσιακλής 09:58 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 30.04.2023

Ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε αποθεώθηκε από το Ελληνικό κοινό με τη διαιτησία του στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και στην La Liga αφού ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του Ισπανού στο παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα (4-0).

Ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε στο παιχνίδι του Σαββάτου (29/04) κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός διαιτητής ήταν αυτός που είχε την ευθύνη του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 09 Απριλίου και είχε αποθεωθεί από το φίλαθλο κοινό για την πολύ καλή παρουσία του.

Ο Ντελ Θέρο Γκράντε είχε ακούσει τα καλύτερα λόγια από το φίλαθλο και όχι μόνο κοινό της Ελλάδας για την άψογη διαιτησία του στο ντέρμπι αιωνίων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στις 09 Απριλίου (2-0). Ωστόσο ο τεχνικός της Ρεάλ Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι, έχει εντελώς διαφορετική άποψη αφού ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις του 47χρονου ρέφερι στον αγώνα του Σαββάτου (29/04) κόντρα στη Μπαρτσελόνα (4-0).

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι διαφωνεί με την αποβολή του Έντγκαρ Γκονζάλες (33') και τα έψαλλε ανοικτά στον Ντελ Θέο Γκράντε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Μάλιστα ανέφερε πως το παιχνίδι διήρκησε μόλις για 20 λεπτά λόγω της παράλογης κατά τον ίδιο αποβολής.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία - Άνετη επικράτηση για την ουραγό Έλτσε
LA LIGA

21:45 - 29.04.2023

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία - Άνετη επικράτηση για την ουραγό Έλτσε

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εντός έδρας με 4-2 κόντρα στην Αλμερία, για την 32η αγωνιστική της La Liga. Η ουραγός Έλτσε νίκησε άνετα με 4-0 την αδιάφορη βαθμολογικά Ράγιο Βαγιεκάνο.

Συγκεκριμένα ο Πελεγκρίνι είπε τα εξής: «Η πρώτη κίτρινη δικαιολογείται γιατί είναι τα κριτήριά του, αλλά η δεύτερη δεν έχει καμία εξήγηση γιατί ο ίδιος λέει δύο φορές ότι δεν είναι κίτρινη και τον έκαναν να αλλάξει την απόφασή του. Είναι ντροπή.

Αν με ρωτάτε, δεν είναι καμία από τις δύο κίτρινες κάρτες. Η πρώτη δικαιολογείται γιατί είναι τα δικά του κριτήρια, αλλά η δεύτερη δεν έχει καμία εξήγηση γιατί είναι ενάντια στα δικά του κριτήρια. Ο ίδιος λέει δύο φορές ότι δεν είναι κίτρινη και τον ανάγκασαν να αλλάξει την απόφασή του. Δεν είχε καμία προσωπικότητα.

Ήταν ένα παιχνίδι που κράτησε 20 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε , σκόραρε με ένα κόρνερ και μετά το παιχνίδι τελείωσε με μια παράλογη αποβολή. Τελείωσαν μια παράσταση με 70.000 ανθρώπους λόγω τρομερής έλλειψης προσωπικότητας.