Στην Κόστα Ρίκα ανακινούν και πάλι θέμα Ζαμόρα και Άρη

Αλβάρο Ζαμόρα

i

©instagram/z1m0ra

Στην Κόστα Ρίκα ανακινούν και πάλι θέμα Ζαμόρα και Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 16:55 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 28.06.2023

Ο 21χρονος Κοσταρικανός, το ντιλ που δεν έγινε με τον Άρη τον Γενάρη, η πτώση στην απόδοσή του και οι νέοι μνηστήρες για το καλοκαίρι.

Ο Αρης είχε προσπαθήσει τον Γενάρη να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Άλβαρο Ζαμόρα από την Σαπρίσα με υποχρεωτική ρήτρα για την αγορά του. Οι υπερβολικές όμως απαιτήσεις της ομάδας του... πάγωσαν το ενδιαφέρον του Άρη για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Ντεπορτίβο Σαπρίζα με συμμετοχή στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ με την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Diario Extra, ο Αρης ενδέχεται να κάνει το καλοκαίρι μια δεύτερη απόπειρα για τον Ζαμόρα του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2026 αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει το επομενο βήμα.

Το φιλόξενο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους αντιπάλους του Big-4 - Πώς ο Άρης βγήκε εκτός στόχων λόγω της έδρας του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:54 - 06.04.2023

Το φιλόξενο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους αντιπάλους του Big-4 - Πώς ο Άρης βγήκε εκτός στόχων λόγω της έδρας του

Ο Άρης γνώρισε ακόμη μία ήττα στην έδρα του, αυτήν τη φορά από τον Παναθηναϊκό (0-1) κι έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί που έχει χτίσει φέτος με τις ομάδες του Big-4 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Άρης δεν... παίζει μόνος του όμως αφού ομάδες απο το MLS, απο την Ολλανδία και την Ουγγαρία τον παρακολουθούν εσχάτως. Κάτι που παραδέχεται με δηλώσεις του και ο ατζέντης του παίκτη Γιόναταν Ντεάρτε. Το ενδιαφέρον στα όσα λέει ο εκπρόσωπος του παίκλτη είναι στην παραδοχή ότι όταν χάλασε η μετακίνησή του στον Άρη, έπεσε και η αποδοσή του: «Υπήρξε μια πτώση στην απόδοσή του, δεν πρόκειται να το αγνοήσουμε αυτό, θα είμαστε ρεαλιστές, αλλά είναι ψυχικά δυνατός και ξέρει ότι πρέπει να το αποβάλει, είναι νέο αγόρι και έχει τις πιθανότητες. να βγει. Το ενδεχόμενο να πάει στον Άρη στην Ελλάδα ήταν πολύ συγκεκριμένο, αλλά έπεσε έξω λόγω ενός θέματος της Σάπρισα και ένιωσε λίγο απογοητευμένος με την ευκαιρία που προέκυψε, αλλά ξέρει ότι είναι νέος παίκτης και τι ευκαιρίες θα έχει», σχολίασε ο Jonatan Dearte. Ο Ζαμόρα μετράει φέτος 33 εμφανίσεις με τρία γκολ και δυο ασιστ.