Τερζής: «Δεν αξίζαμε τη νίκη, όχι όμως και να χάσουμε»

Απόστολος Τερζής

i

©Intime

Τερζής: «Δεν αξίζαμε τη νίκη, όχι όμως και να χάσουμε»

Κώστας Τσιακλής 22:02 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 05.04.2023

Ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Τερζής, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δήλωσε ότι η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη αλλά ούτε και την ήττα.

Ο Άρης ηττήθηκε με 0-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των playoffs. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Απόστολος Τερζής, μίλησε στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του δεν άξιζε να κερδίσει όμως ούτε και να χάσει.

Για το ματς ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, από αδράνειά μας. Δεν αξίζαμε τη νίκη, όχι όμως και να χάσουμε. Μετά το γκολ είχαμε νευρικότητα. Δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε το γκολ και την ισοπαλία. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και συνεχίζουμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Στη συνέχεια ο Τερζής σχολίασε την εικόνα της ομάδας του μετά το 0-1 αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια του Άρη, λέγοντας: «Νομίζω ότι δεν ήταν έλλειψη ενέργειας, είχαμε άγχος και νευρικότητα μετά το γκολ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να βάλουμε ένα γκολ. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας για να πάρουμε τη θέση που θέλουμε».

Παρά την ήττα του, ο Άρης παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας αφού και ο Βόλος έχασε με το ίδιο σκορ από την ΑΕΚ στο «Πανθεσσαλικό». Ο Άρης την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην «OPAP Arena» για να αντιεμτωπίσει την ΑΕΚ (09/04).