Στην Τότεναμ επίσημα ο Πέδρο Πόρο
i

Πέδρο Πόρο/ ©@SpursOfficial

Στην Τότεναμ επίσημα ο Πέδρο Πόρο

Η Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέδρο Πόρο με την μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παίκτης της Τότεναμ είναι με κάθε επισημότητα ο Πέδρο Πόρο. Οι «Spurs» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού δεξιού μπακ με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά από μπαράζ διαπραγματεύσεων και ανατροπών. Οι δύο ομάδες έδωσαν στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και έτσι ο 23χρονος αμυντικός μετακόμισε στο Λονδίνο. 

Να θυμίσουμε ότι τα «Λιοντάρια της Λισαβόνας» είχαν αποκτήσει τον Πόρο από την Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι (αφού πρώτα τον είχε δύο σεζόν δανεικό). Σ' αυτά τα δυόμιση χρόνια, ο διεθνής Ισπανός δεξιός μπακ μέτρησε 98 συμμετοχές, σημειώνοντας 12 τέρματα και 20 ασίστ. Η επιστροφή του Πέδρο Πόρο στην Αγγλία και την Premier League είναι πλέον γεγονός! 

Η συμφωνία περιλαμβάνει υποχρεωτική αγορά του ποδοσφαιριστή με το ποσό να αγγίζει τα 48 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πόρο υπέγραψε με την Τότεναμ συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2028.