Στο Κορωπί ο Μαντσίνι - Τα λέει με Γιοβάνοβιτς, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση
i

Ντάνιελ Μαντσίνι/©Intime

Στο Κορωπί ο Μαντσίνι - Τα λέει με Γιοβάνοβιτς, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:55 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 25.01.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον Άρη για την απόκτηση του Μαντσίνι, που αυτή τη στιγμή είναι στο Κορωπί και μιλάει με τον Γιοβάνοβιτς, ενώ αργότερα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τα πράσινα!

Αντί για το «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρέθηκε σήμερα στο «Γεώργιος Καλαφάτης»! Παρότι ο Άλαν Πάρντιου συμπεριέλαβε τον Αργεντινό εξτρέμ στην αποστολή για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, η οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού και Άρη μετέβαλλε τις εξελίξεις! Ο Μαντσίνι έχει έρθει από την Τρίτη στην Αθήνα, έχοντας ταξιδέψει με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

 Μετά το οριστικό deal το βράδυ της Τρίτης, ο Μαντσίνι συμπεριφέρεται με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού. Για τις ανακοινώσεις απομένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, όμως ο Μαντσίνι επισκέφτηκε το νέο εργασιακό χώρο του. Ο 25χρονος είχε τετ-α-τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν την έναρξη της προπόνησης και γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του. 

Δεν είναι βέβαιο ότι ο Μαντσίνι θα προπονηθεί, αφού εκκρεμούν μερικά διαδικαστικά και το ζήτημα θα λυθεί επί τόπου. Έτσι και αλλιώς, μιας και είναι η τελευταία προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ, θα έχει χαμηλή ένταση. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας ξενάγησαν τον παίκτη στο προπονητικό κέντρο και τον ενημέρωσαν για όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει.