Στο MEGA η ρεβάνς του Ολυμπιακού
i

© Intime & Mega

Στο MEGA η ρεβάνς του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:45 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 25.08.2023

Τα δικαιώματα για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι, για τα playoffs του Europa League, εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα εναντίον της Τσουκαρίτσκι, στα playoffs του Europa League, επικρατώντας το βράδυ της Πέμπτης (24/8) με 3-1. Την ερχόμενη εβδομάδα καλείται να ολοκληρώσει και τυπικά την υπόθεση «πρόκριση», αντιμετωπίζοντας τους Σέρβους στην έδρα τους.

Ο σταθμός που εξασφάλισε τα δικαιώματα για την μετάδοση είναι το MEGA, το οποίο και θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων». Σημειώνεται πως σε αυτή τη φάση του Europa και του Conference League δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση, εν αντιθέσει με το Champions League.

Μάκελι στο Τσουκαρίσκι - Ολυμπιακός

Toν διαιτητή που θα αναλάβει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού γνωστοποίησε η UEFA, με το όνομα του ρέφερι να είναι αρκετά γνώριμα στο ελληνικό κοινό. Ειδικότερα τον δεύτερο αγώνα των Πειραιωτών με την Τσουκαρίσκι, για τα playoffs του Europa League, θα αναλάβει ο Ντάνι Μάκελι.

Βοηθοί του θα είναι οι Χέσελ Στέεγκστρα και Γιαν ντε Φράις, ενώ 4ος ο Τζόι Κόιχ. Φυσικά, αυτός δεν είναι ο πρώτος αγώνας του Ολλανδού ρέφερι με ελληνικούς συλλόγους, αφού ο ίδιος έχει επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές τη χώρα μας. Ο Μάκελι έχει σφυρίξει συνολικά σε εννέα παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε τέσσερα της ΑΕΚ, σε τρία του ΠΑΟΚ, σε δύο του Άρη, σε ένα του Παναθηναϊκού και σε ένα του Αστέρα Τρίπολης.